Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
3 Δεκεμβρίου 2023

Στο “φρέσκο” οδηγήθηκαν οι ταραξίες των επεισοδίων στην Λευκάδα. Σε “λάθος συχνότητα” οι δηλώσεις και τα δημοσιεύματα

 Προφυλακιστέοι οι έξι συλληφθέντες

Κατόπιν μαραθώνιας συνεδρίασης ανακριτή και εισαγγελέα (υπήρχε μια μικρή διαφωνία), προφυλακιστέοι κρίθηκαν οι έξι συλληφθέντες των επεισοδίων της Λευκάδας για τουλάχιστον δύο κακουργηματικές πράξεις.

Εν τω μεταξύ σε εξέλιξη βρίσκεται μαραθώνια προσπάθεια σύλληψης 14 ατόμων που έχουν ταυτοποιηθεί  από την αστυνομία, για την συμμετοχή τους στα επεισόδια, ενώ εξετάζονται τα βίντεο της πλωτής γέφυρας, σε συνδυασμό των στοιχείων που έχει συλλέξει η  Αστυνομική Διεύθυνση Λευκάδας και της άρσης του τηλεφωνικού απορρήτου το πρωί των επεισοδίων.

Ο  θόρυβος για την απόδοση  ευθυνών   ακόμα  δεν έχει κοπάσει, ανακοινώσεις, δηλώσεις, συνεντεύξεις, άρθρα χωρίς κανείς ν΄ακουμπά έστω την αιτία γέννησης αυτών των απαράδεκτων γεγονότων, χτυπώντας το σαμάρι κι αφήνοντας  ατιμώρητο τον  γάιδαρο.

Κατά την προσφιλής δήλωση του δεύτερου κατά την τάξει πολιτικού ηγέτη της χώρας, βάλαμε το κάρο μπροστά από το άλογο!

Το ζήτημα της αθλητικής βίας λύνεται μέσα σε πέντε λεπτά, αρκεί να υπάρχει πολιτική βούληση.

Ο στρατός(γιατί περί αυτού πρόκειται) των βαρβάρων που επιτέθηκε στην Λευκάδα, οργανώθηκε και ξεκίνησε από την Αθήνα, διέσχισε τρεις Περιφέρειες (Αττικής , Στερεάς, Πελοποννήσου) ανενόχλητος, πριν  καταλύσει  στην τέταρτη(Ιονίων) κι αντιμετωπίστηκε με τις λιγότερες δυνατόν απώλειες, από τέσσερα περιπολικά της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λευκάδας στελεχωμένα από αξιωματικούς(πολυτέλεια   τα  πληρώματα σε 24ωρη βάση) που βρίσκονταν στην γέφυρα την ώρα που κατέφθαναν οι Βάρβαροι και μια διμοιρία που φύλαγε  ολόκληρη την υπόλοιπη πόλη! Δηλαδή Διοκητήριο,  Αστυνομική Διεύθυνση, Γήπεδο, Κέντρο  πόλης κτλ.

Αφού λοιπόν κατέστρεψαν επί 40 περίπου λεπτά ότι μπόρεσαν στην παραλία της Λευκάδας, επέστρεψαν πάλι (διασχίζοντας τις ίδιες τρεις Περιφέρειες) ανενόχλητοι στα σπίτια τους και μόνον επειδή υπήρξαν άψογοι χειρισμοί στην Λευκάδα κατέστη δυνατή η σύλληψή τους!

Από ευχολόγια και δηλώσεις που τις συνοδεύουν χορτάσαμε κι όσοι εύκολα τις ξεστομίζουν καλό θα ήταν ν΄ αντιληφθούν  πριν ότι οι ίδιοι κατευθύνουν την πολιτική ζωή του τόπου, της χώρας (πείτε το όπως θέλετε) και θα ήταν απείρως προτιμότερο να κάνουν κάτι !

ΥΓ: Ακόμη και επτά διμοιρίες με ΜΑΤ “ετοιμοπόλεμες” να είχες εκείνη την χρονική στιγμή στην γέφυρα, το πιο πιθανό θα ήταν σήμερα να μιλούσαμε και για πνιγμένους.

 

 

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights