Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
18 Απριλίου 2024

“Δεν πρόκειται να στηρίξω και ούτε να απολογηθώ”

Λευκάδα, 11 Μαϊου  2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Για τις εξελίξεις  στο Τ.Ε.Ι. Ιονίων Νήσων

Η απόφαση του Υπουργείου Παιδείας, τρία τμήματα του Τ.Ε.Ι. Ιονίων Νήσων – το ένα στη Λευκάδα – να μη δεχθούν νέους φοιτητές για την περίοδο 2011-2012 , πέρα από αιφνιδιαστική, είναι απολύτως αναιτιολόγητη και άδικη για την ιστορία, τον πολιτισμό, τους αγώνες και τις δυνατότητες των πολιτών των νησιών μας.

Ακυρώνει προσπάθειες πολλών ετών, δημιουργεί αναστάτωση στις τοπικές κοινωνίες, αποπροσανατολίζει και απογοητεύει.

Γι αυτό κι ο Βουλευτής  Σπύρος Μαργέλης στην ενημέρωση – ανακοίνωση που έγινε χθες από την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας σε Βουλευτές πολλών νομών της χώρας για την απόφαση του Υπουργείου να μην εισαχθούν φέτος φοιτητές σε πολλά Τ.Ε.Ι., δήλωσε με κατηγορηματικό τρόπο στον Υφυπουργό κ. Πανάρετο πως :

«Δεν πρόκειται να στηρίξω και ούτε να απολογηθώ για την απόφασή σας να μην εισαχθούν φέτος φοιτητές σε τρία τμήματα του Τ.Ε.Ι  Ιονίων Νήσων»

Για τη συνέχεια ο Σπύρος Μαργέλης δήλωσε:

Αυτή την ώρα το χρέος όλων μας είναι να συντονίσουμε τις προσπάθειές μας και με σοβαρότητα και αποφασιστικότητα να διεκδικήσουμε αυτά που μας ανήκουν. Χωρίς κορώνες και υποκρισία αλλά με σχέδιο, επιχειρήματα και ενότητα στη δράση μας. Σε ότι με αφορά θα συνεχίσω να κάνω ότι χρειάζεται για την πρόοδο και την ανάπτυξη της Λευκάδας.

 

Από το Γραφείο Τύπου

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights