Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
27 Ιουνίου 2022

Βαριές κατηγορίες του δημάρχου Μεγανησίου για την τέως δημοτική αρχή

Η ιδιαίτερη σπουδή που έδειξε η παράταξη της αντιπολίτευσης  για να  ταυτίσει   το site   με την δημοτική  αρχή , έφερε μια απάντηση γραμμένη στο πόδι κι άφησε αναπάντητες τις  κατηγορίες του δημάρχου Μεγανησίου.

Όχι μία  αλλά δύο φορές  αναφέρθηκε ο δήμαρχος στα έργα και τις ημέρες  της τέως δημοτικής αρχής , αναφέροντας ότι τόσο με τα σκουπίδια , όσο και με το βιολογικό θα μπορούσε να είχε δώσει  οριστική λύση  από το 2007. Αφού όπως είπε είχαν παραλάβει άδεια ΧΥΤΑ  για την οποία δεν διέθεσαν ούτε ευρώ  από τα 4,5 εκατομμύρια ευρώ που διαχειρίστηκαν  για να υποστηρίξουν η έστω να προσπαθήσουν για την λειτουργία του.

Για δε τον βιολογικό είχαν ώριμη μελέτη που αντί να την καταθέσουν για χρηματοδότηση σε κάποιο από τα προγράμματα που ήταν βάλε -πάρε  την άφησαν να λήξει.

Δεν δίστασε να κατηγορήσει  την τέως δημοτική αρχή ότι “εξυπηρετούσε συμφέροντα της περιοχής”, ενώ άφησε και υποννοούμενα για την αγορά οικοπέδων που ανήκαν σε δημοτικούς συμβούλους. Κοίταζαν με κάθε τροπο να μην χάσουν ψηφαλάκια, κι εγώ Κατωμερίτης είμαι αλλά τα σκουπίδια δεν μπορούμε να τα πετάξουμε στον ουρανό. Ο σημερινός σχεδιασμός μας επιβάλλεται από την Ευρωπαϊκή Ένωση, δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτε, ενώ παραδέχθηκε ότι  το κόστος θα είναι αρκετά πιο ακριβό.

Κι επειδή  “σε τούτα δω τα μάρμαρα καμμιά σκουριά δεν πιάνει”  ηχητικό (δήμαρχος Μεγανησίου  Παύλος  Δάγλας):

 

Τώρα για τα περί  συκοφαντιών, παραπληροφορήσεων , ψευτιών κ.α συναφή, εμείς προβάλλουμε όσα ακούστηκαν στο συμβούλιο , αφού  δεν φοβάται ο δήμαρχος που τα λέει, εμάς  τι λόγος μας πέφτει;

 

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *