Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
19 Απριλίου 2024

Παύλος Δάγλας: Το Σπαρτοχώρι ήταν εγκαταλελειμμένο για 7,5 χρόνια, έργα είχαν να γίνουν από την δημαρχία Σακκά

Δεν ήρθαμε απλά να διώξουμε τον Ζαβιτσάνο και την παρέα του

Είμαστε καλά οργανωμένοι κι έχουμε όραμα . Ήρθαμε να λύσουμε τα προβλήματα όλου του νησιού δήλωσε στο δημοτικό συμβούλιο ο δήμαρχος Μεγανησίου. Αισθάνομαι Μεγανησιώτης , ούτε Κατωμερίτης , ούτε Βαθυσάνος, ούτε Σπαρτοχωρίτης.

Η πρώτη μελέτη που έκανα ήταν για την Ρόκα, που σημαίνει ότι είχα εντοπίσει πως το Σπαρτοχώρι , παρότι κάποιοι ισχυρίζονται ήταν εγκαταλελειμμένο. Περάσανε 7,5 χρόνια και πολλά εκατομμύρια από το Μεγανήσι, θα μπορούσαν να είχαν γίνει πολλά πράγματα.

Χαρακτήρισε άθλια την κατάσταση που επικρατεί στα Σπήλια και παρουσίασε τα σχέδια του για το Σπαρτοχώρι, ως απάντηση στην κριτική που δέχθηκε ότι δεν  ενδιαφέρεται αρκετά γι αυτό. Τόνισε ότι το πρόγραμμα δεν εκπονήθηκε σε βάρος των άλλων χωριών και δεσμεύθηκε να επανέρθει στο σχεδιασμό και για τ΄άλλα χωριά σε μεταγενέστερο χρόνο.

Άθλια χαρακτήρισε και τα χαρτιά που έχουν υπογραφεί για την ανταλλαγή των ακινήτων του συνεταιρισμού, δήλωσε πως υπάρχουν τα χρήματα για την ολοκλήρωση της συμφωνίας και θα δωθούν υπό την προϋπόθεση ότι θα επιβαρυνθούν την ανέγερση του  κτιρίου οι συνεταιριστές . Ακούστε τι δήλωσε για όσα σχεδιάζει η δημοτική αρχή για το Σπαρτοχώρι ο δήμαρχος:

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights