Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
5 Οκτωβρίου 2022

Δεν κλείνει το υποκατάστημα της στον Μύτικα, η τράπεζα Πειραιώς

Διαβεβαιώσεις ότι το υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στον Μύτικα Αιτωλοακαρνανίας δεν θα κλείσει και θα εξυπηρετεί τους συναλλασσόμενους και τις πέντε(5) ημέρες της εβδομάδας, έδωσε στον βουλευτή Λευκάδας Θανάση Καββαδά, η Ανώτερη Γενική Διευθύντρια Λιανικής Τραπεζικής, Δικτύων και Καταθέσεων της Τράπεζας Πειραιώς, κ. Ευτυχία Κασελάκη.

Ο βουλευτής επισκέφθηκε την κ. Κασελάκη κατόπιν αιτήματος του Αντιδημάρχου Καστού κ. Χρήστου Τριλίβα, ο οποίος τον ενημέρωσε ότι πληροφορίες έφεραν την κεντρική διοίκηση της Τράπεζας να προωθεί την κατάργηση του υποκαταστήματος στην πόλη του Μύτικα, το οποίο εξυπηρετεί και τις περιοχές του Καλάμου και του Καστού.

Ο κ. Καββαδάς μετέφερε στην κ. Κασελάκη τα προβλήματα που θα δημιουργήσει ενδεχόμενη κατάργηση του υποκαταστήματος, σε ολόκληρη την περιοχή και ειδικά στους κατοίκους των δύο μικρών νησιών, στον εμπορικό αλλά και αγροτικό κόσμο.

Η κ. Κασελάκη, πέραν των διαβεβαιώσεων για την απρόσκοπτη λειτουργία του υποκαταστήματος, σημείωσε ότι βασικός στόχος της Τράπεζας είναι η ενίσχυση του κοινωνικού της χαρακτήρα, η προσβασιμότητα των πολιτών και δει των ηλικιωμένων στα υποκαταστήματά της και η στήριξη των απομονωμένων και δυσπρόσιτων  περιοχών της χώρας.

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Ενημέρωση από τον κ. Βασίλη Σπ. Αραβανή, περί συνωνυμίας και συνεπωνυμίας

Ενημέρωση            Ο κάτωθι υπογεγραμμένος Βασίλης Αραβανής του Σπύρου, εγγονός του παπά-Βασίλη, ελεύθερος επαγγελματίας-Καφεκοπτείου πλατεία Αγίου Μηνά, πρώην εργαζόμενος -ως […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.