Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
23 Ιουλίου 2024

“Λάδι στην φωτιά” της πολιτικής αντιπαράθεσης με τον Α/ρχη ρίχνει με νέα απάντηση ο Βουλευτής Λευκάδας(Βίντεο)

“Αντιλαμβάνομαι ότι ορισμένοι έχουν περιέλθει σε δύσκολη θέση βλέποντας το κόμμα τους να εγκαταλείπει τους εύκολους και φθηνούς λαϊκισμούς…”  λέει ο Θανάσης Καββαδάς , και συνεχίζει:

με τους οποίους στο παρελθόν έκανε αντιπολίτευση και να προσγειώνεται σήμερα στη δύσκολη πραγματικότητα.

Εάν οι ίδιοι θέλουν να εξυπηρετήσουν μικροκομματικές σκοπιμότητες προβάλλοντας εαυτούς ως «υπερασπιστές» του δημοσίου συμφέροντος, την επόμενη φορά που θα επιλέξουν να απευθυνθούν στο λαό με λαϊκίστικα και διχαστικά διλήμματα, ας αντιπροτείνουν και λύσεις που θα είναι εφικτές και θα προστατεύουν τα συμφέροντα των συμπολιτών μας.

Είναι καιρός να συγκρατήσουν την αλαζονεία τους και να αρχίσουν να βάζουν το συμφέρον της πατρίδας και των συμπολιτών μας πάνω από τις όποιες εσωκομματικές έριδες, πάνω από αντιδραστικές και διχαστικές λογικές.

Προσωπικά, έχοντας την τιμή να τυγχάνω της εμπιστοσύνης των συμπολιτών μου και να τους εκπροσωπώ σε μία εξαιρετικά κρίσιμη συγκυρία για την πατρίδα και τον Τόπο μας, συνεχίζω να αναζητώ με κάθε τρόπο λύσεις στα προβλήματα του Νομού μας, να παλεύω με όλες μου τις δυνάμεις για να στηρίξω την τοπική κοινωνία μας και να διασφαλίσω τις καλύτερες προϋποθέσεις για το μέλλον όλων μας.

Στην προσπάθεια αυτή, θυμίζω στον κ. Αντιπεριφερειάρχη, ότι προεκλογικά αλλά και μετά την εκλογή μου, τον επισκέφθηκα και ζήτησα να υπάρξει καλή μεταξύ μας συνεργασία.

Αντ’ αυτού όχι μόνο δεν υπήρξε συνεργασία αλλά ο κ. Αντιπεριφερειάρχης επιχειρεί να διαβάλλει τις πολιτικές μου δράσεις.

Δυστυχώς επέλεξε τον ιδεολογικό του δρόμο και όχι αυτόν της συνεργασίας και της συνεννόησης.
Παρ΄ αυτά δυσκολεύομαι να αντιληφθώ την ενόχλησή του για τις ενέργειές μου.

Δεν έχει μάλλον αντιληφθεί ότι υποχρέωση του βουλευτή είναι να παίρνει θέση και να ενημερώνει τους πολίτες για όλα τα θέματα που αφορούν τη Λευκάδα.

Να αντιλαμβάνεται τις ανάγκες του Τόπου, των ανθρώπων και να ασκεί πιέσεις προς πάσα κατεύθυνση για να καταφέρει αποτελέσματα.

Και να προλαβαίνει αστοχίες που «εκ παραδρομής» μπορεί να χάσουν δικαιώματα οι πολίτες του. Γιατί παρά τα όσα ισχυρίζεστε για «άμεσες και πλήρεις ενέργειες» της Περιφέρειας και της Π.Ε Λευκάδας για την αποκατάσταση των συνεπειών του σεισμού, να σας θυμίσω ότι «εκ παραδρομής» αρχικώς δεν συμπεριλάβατε το Μεγανήσι στο αίτημα προς την αρμόδια Αρχή προκειμένου να κηρυχθεί σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης.

Κύριε Αντιπεριφερειάρχα, «άμεσα», τις επόμενες κιόλας μέρες του σεισμού, ξεχάσατε «πλήρως» περισσότερους από 1.000 κατοίκους, η αποκατάσταση των οποίων έγινε κατόπιν δικής μου ενεργοποίησης, με επίσκεψη μου στο Υπουργείο Οικονομικών και την παρέμβαση μου στο Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας ενώ ενημέρωσα σχετικώς τον Διευθυντή της Περιφέρειας Πολιτικής Προστασίας καθώς και το Δήμαρχο και τον Αντιδήμαρχο Μεγανησίου.

Ας εκλείψουν λοιπόν οι υποδείξεις και ας κάνει ο κάθε ένας τη δουλειά του υπεύθυνα, επιμελώς και με σοβαρότητα.

Όλοι κρινόμαστε από τις πράξεις μας και όλοι κρινόμαστε από τους τρόπους που διεξάγουμε τους αγώνες μας. Στις θέσεις ευθύνης που κληθήκαμε να υπηρετήσουμε, όλοι πρέπει να έχουμε υψηλό το αίσθημα του καθήκοντος. Μακριά και περά από προσωπικές και μικροπολιτικές επιδιώξεις.

Προσωπικά δε με ενοχλούν οι ουσιαστικές αντιπαραθέσεις. Δεν πρόκειται όμως να δώσω έδαφος και συνέχεια σε άστοχες και κακόβουλες αναφορές.

(δελτίο τύπου)

Εμείς  πάλι θα συστήσουμε  στους  “αντιμαχόμενους” ψυχραιμία . Ειδικά εάν οι κάλπες  την Κυριακή βγάλουν  Μεϊμαράκη, πιθανόν  να χρειαστεί να συνυπάρξουν πολιτικά κάτω από τον ίδιο κυβερνητικό συνασπισμό  ως καλά  “συνεταιράκια”, κρίμα  δεν είναι   τζάμπα ν΄ αντιπαρατίθενται.

Τραγούδι:  Αντώνης Κυρίτσης
κλαρίνο:  Θανάσης Χαλικιόπουλος

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights