Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
10 Αυγούστου 2020

Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης και το Μεγανήσι

Σύμφωνα με απόφαση του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας και το Μεγανήσι προστίθεται στου δήμους που ανακηρύχθηκαν σε εκτάκτου ανάγκης . Η διάρκεια ορίζεται για έξι μήνες ενώ αναμένεται κι απόφαση του Υπουργείου Οικονομικών που θα  το εντάσσει στις ευεργετικές ρυθμίσεις οφειλών προς την εφορία.

 

Πρέπει να σημειωθεί ότι η κήρυξη του Μεγανησίου σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης είναι αποτέλεσμα πίεσης και συνολικής προσπάθειας μιας σειράς παραγόντων. Θα είχει μεγαλύτερη αξία εάν οι διευκολύνσεις και οι απαλλαγές που δίνονταν θα ήταν πραγματικές κι όχι ψίχουλα!

Όπως μας έγινε ήδη γνωστό η ΠΕ Λευκάδας ζήτησε για την αντιμετώπιση της κατάστασης 20 εκατομμύρια και πήρε υποσχέσεις για μόλις 1,5 εκατομμύριο. Όπως αντιλαμβάνεστε τα “ψίχουλα” δεν περισσεύουν για το Μεγανήσι.

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Θανάσης Καββαδάς: “Απαράδεκτη η απόφαση της εξαίρεσης του Μεγανησίου από την κατάσταση εκτάκτου ανάγκης στη ΠΕ Λευκάδας”

Αδιανόητη κι ανεξήγητη χαρακτηρίζει ο Βουλευτής Λευκάδας την απόφαση του υπουργείου Οικονομικών  να εξαιρεθεί ο Δήμος Μεγανησίου  των ευεργεσιών του […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *