Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
21 Ιουλίου 2019

Τώρα που βρήκαμε παπά ας θάψουμε πέντε-έξι(βίντεο)

Φορτώνουν στην αντιπολίτευση  την ανικανότητά τους να συγκρατήσουν τα δημοτικά τέλη

Την αύξηση των δημοτικών τελών του δήμου Μεγανησίου εισηγήθηκε η δημοτική αρχή. Αυξήσεις που φτάνουν στο αστρονομικό ποσοστό 100% στις επιχειρήσεις ( η ιερή αγελάδα των φόρων) και το 50% στα νοικοκυριά που ο αριθμός τους λόγω γήρανσης ολοένα και μειώνεται.

Την ευθυγράμμιση  πάνω στο πνεύμα της μετατροπής της τοπικής αυτοδιοίκησης  σε φοροεισπρακτικό μηχανισμό , της νεοφιλελεύθερης  πολιτικής  ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ -ΑΝΕΛ και λοιποί μνημονιακοί συγγενείς, ανέλαβε ο αντιδήμαρχος Μεγανησίου κ. Θανάσης Κονιδάρης , επιτιθέμενος στον πρώην δήμαρχο κ. Ζαβιτσάνο Ευστάθιο και την αντιπολίτευση , οι οποίοι χρησιμοποιώντας οικονομικά “τερτίπια” όπως  είπε , κατάφερε να συγκρατήσει τα δημοτικά τέλη σταθερά και σε ύψος χαμηλότερο όλων των δήμων της Ελλάδας !

Για να εισπράξει την φυσιολογική απάντηση ότι τώρα εσείς διοικείτε  κι εσείς πρέπει να βρείτε λύσεις,από τον Στάθη Ζαβιτσάνο . Καταλήγοντας  στο συμπέρασμα της  μακροσκελής παρέμβασης του για να δικαιολογήσει τ΄ αυτονόητα κυρίως για τον εαυτό του, αφού κανέναν δεν έπεισε , ότι είναι αναγκαίο κι αναπόφευκτο το νέο χαράτσωμα των δημοτών.

Δεν μπορούμε να κάνουμε διαφορετικά, είπε , πρέπει να ισοσκελιστούν τα έξοδα με τους τέσσερις υπαλλήλους.

Μα τα ίδια δεν μας λέει και η κυβέρνηση;

Και να φανταστεί κανείς ότι ο δήμος Μεγανησίου είναι στο σύνολό του πλεονασματικός και υγιής δήμος.

Αντί λοιπόν να παραχωρούν φορολογικές ελφρύνσεις στους  λιγοστούς ηρωικούς εναπομείναντες , τους τιμωρούν με επιβαρύνσεις για να είναι λέει νόμιμοι! Μα νόμος είναι το δίκιο του εργάτη , εάν δεν μας απατά η μνήμη μας ή μήπως όχι;  Έπρεπε να τους τα ψηφίσουν  για να δούμε με τους πρώτους λογαριασμούς ΔΕΗ και με πετσοκομμένες από 1η Γενάρη  αγροτικές συντάξεις,  πως θα βγαίναν ξανά στα καφενεία!

βίντεο: 29ο λεπτό και μετά

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Δήλωση – Επισημάνσεις του κ. Θανάση Κονιδάρη σχετικά με το θέμα της υδροδότησης του Μεγανησίου που συζητήθηκε στο Δ.Σ. Λευκάδας

Σχετικά με το θέμα της ύδρευσης του νησιού που συζητήθηκε στο ΔΣ Λευκάδας, για αποφυγή παρεξηγήσεων και λόγω της παρουσίας […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *