Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
29 Μαρτίου 2024

Τώρα που βρήκαμε παπά ας θάψουμε πέντε-έξι(βίντεο)

Φορτώνουν στην αντιπολίτευση  την ανικανότητά τους να συγκρατήσουν τα δημοτικά τέλη

Την αύξηση των δημοτικών τελών του δήμου Μεγανησίου εισηγήθηκε η δημοτική αρχή. Αυξήσεις που φτάνουν στο αστρονομικό ποσοστό 100% στις επιχειρήσεις ( η ιερή αγελάδα των φόρων) και το 50% στα νοικοκυριά που ο αριθμός τους λόγω γήρανσης ολοένα και μειώνεται.

Την ευθυγράμμιση  πάνω στο πνεύμα της μετατροπής της τοπικής αυτοδιοίκησης  σε φοροεισπρακτικό μηχανισμό , της νεοφιλελεύθερης  πολιτικής  ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ -ΑΝΕΛ και λοιποί μνημονιακοί συγγενείς, ανέλαβε ο αντιδήμαρχος Μεγανησίου κ. Θανάσης Κονιδάρης , επιτιθέμενος στον πρώην δήμαρχο κ. Ζαβιτσάνο Ευστάθιο και την αντιπολίτευση , οι οποίοι χρησιμοποιώντας οικονομικά “τερτίπια” όπως  είπε , κατάφερε να συγκρατήσει τα δημοτικά τέλη σταθερά και σε ύψος χαμηλότερο όλων των δήμων της Ελλάδας !

Για να εισπράξει την φυσιολογική απάντηση ότι τώρα εσείς διοικείτε  κι εσείς πρέπει να βρείτε λύσεις,από τον Στάθη Ζαβιτσάνο . Καταλήγοντας  στο συμπέρασμα της  μακροσκελής παρέμβασης του για να δικαιολογήσει τ΄ αυτονόητα κυρίως για τον εαυτό του, αφού κανέναν δεν έπεισε , ότι είναι αναγκαίο κι αναπόφευκτο το νέο χαράτσωμα των δημοτών.

Δεν μπορούμε να κάνουμε διαφορετικά, είπε , πρέπει να ισοσκελιστούν τα έξοδα με τους τέσσερις υπαλλήλους.

Μα τα ίδια δεν μας λέει και η κυβέρνηση;

Και να φανταστεί κανείς ότι ο δήμος Μεγανησίου είναι στο σύνολό του πλεονασματικός και υγιής δήμος.

Αντί λοιπόν να παραχωρούν φορολογικές ελφρύνσεις στους  λιγοστούς ηρωικούς εναπομείναντες , τους τιμωρούν με επιβαρύνσεις για να είναι λέει νόμιμοι! Μα νόμος είναι το δίκιο του εργάτη , εάν δεν μας απατά η μνήμη μας ή μήπως όχι;  Έπρεπε να τους τα ψηφίσουν  για να δούμε με τους πρώτους λογαριασμούς ΔΕΗ και με πετσοκομμένες από 1η Γενάρη  αγροτικές συντάξεις,  πως θα βγαίναν ξανά στα καφενεία!

βίντεο: 29ο λεπτό και μετά

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights