Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
27 Ιανουαρίου 2020

Eγκρίθηκε κατά πλειοψηφία το τεχνικό πρόγραμμα του δήμου Μεγανησίου(βίντεο)

Στόχος η αναβάθμιση των τριών λιμανιών  Σπήλια, Βαθύ, Αθερινός

Για τον λόγο αυτό η δημοτική αρχή  “ξεπάγωσε”   και προχώρησε την μελέτη περιβαλλοντολογικών επιπτώσεων για το λιμάνι του Αθερινού, προβλέπει στο νέο τεχνικό πρόγραμμα πιστώσεις για μελέτες επέκτασης του λιμανιού Βαθέως προς θέση Παναγίτσα αλλά και την δημιουργία τουριστικού καταφυγίου και αναβάθμιση του λιμανιού στα Σπήλια (Ρόκα)

Προτεραιότητα  η ένταξη τους σε ΕΣΠΑ για χρηματοδότηση με στόχο να εξασφαλιστεί η τουριστική ροή  θαλασσίου τουρισμού προς το νησί μας, η αναβάθμιση  υπηρεσιών και συνολικά του τουριστικού προϊόντος κύρια πηγή εσόδων για την τοπική οικονομία.

Στόχος επίσης για το 2016  η συνέχιση των οικοδομικών εργασιών στο νέο δημαρχείο ώστε το ισόγειο να περιέλθει  σε κατοικήσιμη κατάσταση . Δείτε όλη την συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου εδώ:

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Δήλωση σοκ από τον Αντιδήμαρχο Λευκάδας: “Η δημοτική αρχή δεν έχει παραλάβει επίσημα τον βιολογικό στον πρ. Δήμο Ελλομένου. Έχουν εντοπιστεί ατέλειες”

Αυτό απάντησε απευθυνόμενος  προς το Δημοτικό Συμβούλιο σε καταγγελία  των κατοίκων της περιοχής ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ Προς α)τον Εισαγγελέα Περιβάλλοντος β)τον Εισαγγελέα […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *