Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
26 Μαΐου 2019

Ο Κώστας Δρακονταειδής στον prisma 91,6 για την επόμενη μέρα μετα το σεισμό

Την κατάσταση που βρισκεται η Λευκάδα περιέγραψε με παρέμβαση του στο απογευματινό μαγκαζινο ο Δήμαρχος Λευκάδας Κώσταντίνος Δρακονταειδής

. Ο κύριος Δρακονταειδής έκανε  μία αναλυτική καταγραφή των προβλημάτων ενώ είπε ότι ο Δήμος κινείται στο να κηρυχθεί το νησί ως σεισμόπληκτο.

Ο δήμαρχος Λευκάδας μίλησε για τα  σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζει το δίκτυο ύδρευσης,  ενώ χαρακτηριστικά ανέφερε ότι στο Αθάνι  έχει σχεδόν καταστραφεί, με το μεγαλύτερο μέρος του χωριού να παραμένει χωρίς νερό.

Επίσης είπε ότι ο δρόμος προς τον άγιο Νικήτα παραμένει κλειστός και εξήγησε ότι ακόμα δεν έχουν εξακρίβωσει   τ ο μέγεθος της καταστροφής στο οδικό δίκτυο προς Εγκρεμνούς,  καθώς περιμένουν να ηρεμήσει η μετασεισμική δραστηριότητα.

Ο Κώστας Δρακονταειδής εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ανταπόκριση μέχρι τώρα της κρατικής μηχανής και εξέφρασε την αισιοδοξία να παραμείνει και τους επόμενους μήνες όπου θα γίνει μία τεράστια προσπάθεια να αποκατασταθούν τα προβλήματα του νησιού.

Ο κύριος Δρακονταειδής ξεκαθάρισε ότι μόνος του ο Δήμος δεν έχει τα μέσα να αποκαταστήσει τις σημαντικές βλάβες στο νησί, ενώ είπε ότι σκέφτονται να απευθυνθούν στην MOMA η οποία έχει επανασυσταθεί από το καλοκαίρι για να συνδράμει.

Ο ίδιος αναμένεται να ανέβει στην Αθήνα την Κυριακή όπου θα έχει συναντήσεις με υπουργούς

ΠΗΓΗ: lefkadatoday.gr

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Την άμεση προσωπική παρέμβαση του υπουργού Ναυτιλίας για τα τραπεζοκαθίσματα στην παραλία της πόλης και τα πρόστιμα που “ρίχνει” ο νέος Λιμενάρχης ζητά ο Θεόδ. Σολδάτος

09-07-2014 Λόγω του επείγοντος του θέματος, αντί ερωτήσεως στα πλαίσια κοινοβουλευτικού ελέγχου, επελέγη η γραπτή πληροφόρηση του αρμοδίου Υπουργού, η […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *