Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
19 Μαΐου 2024

Πραγματοποιήθηκε η 14η τελετή απονομής Βραβειου Μπεκόπουλου

Απουσία για πρώτη φορά του χρηματοδότη του βραβείου κ. Θεοδόση Μπεκόπουλου

Λόγοι υγείας δεν επέτρεψαν την μετάβαση του επίτιμου δημότη και σπουδαίου επιστήμονα ιατρού στο αγαπημένο του νησί . Την απονομή προς την αριστούχα μαθήτρια φοιτήτρια πλεον της νομικής του Δημόκριτου Πανεπιστημίου κ. Αυγερινού Ευαγγελία  ανέλαβε,  παρουσία του εκπροσώπου του Σπύρου Κωφόπουλου,  ο Αντιδήμαρχος Μεγανησιου  κ. Θανάσης Κονιδάρης .

Την τελετή τίμησαν  με την παρουσία τους: ο δήμαρχος Μεγανησίου κ.Παύλος  Δάγλας, οι Ιερείς του νησιού, αντιπροσωπεία της Αστυνομική Διεύθυνσης Λευκάδας, η διεύθυνση , οι καθηγητές  και δάσκαλοι των σχολείων του Μεγανησίου, δημοτικοί σύμβουλοι, γονείς , μαθητές και κάτοικοι του Μεγανησίου.

Θερμά συγχαρητήρια στην Ευαγγελία, στους οικείους της  αλλά και στους καθηγητές της που κρατούν ψηλά τον  “πήχη”  του σχολείου μας , αποδεικνύοντας περίτρανα ότι μικρές σχολικές μονάδες μπορούν εξίσου (ίσως και καλύτερα) ν΄ ανταγωνιστούν   τα σχολεία των  μεγάλων αστικών κέντρων.

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Άκυρες οι δημαιρεσίες στον δήμο Μεγανησίου. Επαναλαμβάνονται αλλά μόνο για τους αναπληρωματικούς της οικονομικής επιτροπής(αναν)

10/9/2014 Κατόπιν διευκρινίσεων σχολιαστών, η επαναληπτική διαδικασία των δημαιρεσιών θ΄αφορά μόνο τα αναπληρωματικά μέλη της οικονομικής επιτροπής κι όχι τα […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights