Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
10 Δεκεμβρίου 2019

Πραγματοποιήθηκε η 14η τελετή απονομής Βραβειου Μπεκόπουλου

Απουσία για πρώτη φορά του χρηματοδότη του βραβείου κ. Θεοδόση Μπεκόπουλου

Λόγοι υγείας δεν επέτρεψαν την μετάβαση του επίτιμου δημότη και σπουδαίου επιστήμονα ιατρού στο αγαπημένο του νησί . Την απονομή προς την αριστούχα μαθήτρια φοιτήτρια πλεον της νομικής του Δημόκριτου Πανεπιστημίου κ. Αυγερινού Ευαγγελία  ανέλαβε,  παρουσία του εκπροσώπου του Σπύρου Κωφόπουλου,  ο Αντιδήμαρχος Μεγανησιου  κ. Θανάσης Κονιδάρης .

Την τελετή τίμησαν  με την παρουσία τους: ο δήμαρχος Μεγανησίου κ.Παύλος  Δάγλας, οι Ιερείς του νησιού, αντιπροσωπεία της Αστυνομική Διεύθυνσης Λευκάδας, η διεύθυνση , οι καθηγητές  και δάσκαλοι των σχολείων του Μεγανησίου, δημοτικοί σύμβουλοι, γονείς , μαθητές και κάτοικοι του Μεγανησίου.

Θερμά συγχαρητήρια στην Ευαγγελία, στους οικείους της  αλλά και στους καθηγητές της που κρατούν ψηλά τον  “πήχη”  του σχολείου μας , αποδεικνύοντας περίτρανα ότι μικρές σχολικές μονάδες μπορούν εξίσου (ίσως και καλύτερα) ν΄ ανταγωνιστούν   τα σχολεία των  μεγάλων αστικών κέντρων.

0 Shares

Σχετικά άρθρα

“Θύελλα” προκάλεσε η συζήτηση στο ΔΣ Λευκάδας για την μέτρηση της ποσότητας νερού που λαμβάνει το Μεγανήσι στο Αλαμανάτο

Στα  “χαρακώματα” βγήκαν κάποιοι από τους Δημοτικούς Συμβούλους στην Λευκάδα Τελικά το θέμα εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία, αλλά ανέδειξε  σοβαρά προβλήματα […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *