Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
14 Απρίλιος 2021

Πραγματοποιήθηκε η 14η τελετή απονομής Βραβειου Μπεκόπουλου

Απουσία για πρώτη φορά του χρηματοδότη του βραβείου κ. Θεοδόση Μπεκόπουλου

Λόγοι υγείας δεν επέτρεψαν την μετάβαση του επίτιμου δημότη και σπουδαίου επιστήμονα ιατρού στο αγαπημένο του νησί . Την απονομή προς την αριστούχα μαθήτρια φοιτήτρια πλεον της νομικής του Δημόκριτου Πανεπιστημίου κ. Αυγερινού Ευαγγελία  ανέλαβε,  παρουσία του εκπροσώπου του Σπύρου Κωφόπουλου,  ο Αντιδήμαρχος Μεγανησιου  κ. Θανάσης Κονιδάρης .

Την τελετή τίμησαν  με την παρουσία τους: ο δήμαρχος Μεγανησίου κ.Παύλος  Δάγλας, οι Ιερείς του νησιού, αντιπροσωπεία της Αστυνομική Διεύθυνσης Λευκάδας, η διεύθυνση , οι καθηγητές  και δάσκαλοι των σχολείων του Μεγανησίου, δημοτικοί σύμβουλοι, γονείς , μαθητές και κάτοικοι του Μεγανησίου.

Θερμά συγχαρητήρια στην Ευαγγελία, στους οικείους της  αλλά και στους καθηγητές της που κρατούν ψηλά τον  “πήχη”  του σχολείου μας , αποδεικνύοντας περίτρανα ότι μικρές σχολικές μονάδες μπορούν εξίσου (ίσως και καλύτερα) ν΄ ανταγωνιστούν   τα σχολεία των  μεγάλων αστικών κέντρων.

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Στη Ζάκυνθο οι δήμαρχοι Λευκάδας και Μεγανησίου για τον Φορέα Διαχείρισης Αστικών Αποβλήτων Δήμων Ιονίων Νήσων

Στη Ζάκυνθο για την δημιουργία του νεοσύστατου Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Δήμων Ιονίων Νήσων βρέθηκαν για την πρώτη συνεδρίαση τουΔιοικητικού […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *