Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
19 Ιανουαρίου 2022

Σε ήπιους τόνους η απάντηση του νυν βουλευτή στο τέως

Δεν θα κάνω πολιτική αντιπαράθεση εντός Λευκάδας,  δουλεύουμε όλοι μαζί για να λύσουμε τα προβλήματα απαντά εν ολίγοις ο Θανάσης Καββαδάς, αποδίδοντας τις αιχμές στην ανακοίνωση του τ. Βουλευτή σε πολιτική πικρία  και καταλήγει : … όλοι μας κρινόμαστε για τη συνέπεια των λόγων μας και την αποτελεσματικότητα των έργων μας.

Όλη η απάντηση-δήλωση του βουλευτή έχει ως εξής:

Καθ’ όλη τη διάρκεια της προεκλογικής μου εκστρατείας αλλά και από τα πρώτα λεπτά της εκλογής μου, είχα τονίσει κατ’  επανάληψη πως στόχος μου είναι η συνεργασία μου με όλους τους θεσμούς και τους φορείς της Λευκάδας για την επίλυση των προβλημάτων του νησιού μας.

Τα προβλήματα του τόπου πρέπει να μείνουν μακριά από πολιτικές πικρίες  και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να αποτελέσουν πεδίο πολιτικών αντιπαραθέσεων.

Για τα σοβαρά θέματα της Λευκάδας που απαιτούν άμεσες παρεμβάσεις  δεν πρόκειται να μπω σε διαδικασίες αντιπαράθεσης  αλλά μόνο να καταβάλω  προσπάθειες για την επίλυσή τους.

Σκοπός μου δεν είναι η αντιπολίτευση όταν μιλάμε για τη Λευκάδα. Αντιπολίτευση θα κάνω στο κοινοβούλιο.

Άλλωστε όλοι μας κρινόμαστε για τη συνέπεια των λόγων μας και την αποτελεσματικότητα των έργων μας.

0 Shares

Σχετικά άρθρα

ISCI – Καινοτόμες Υπηρεσίες για την ενίσχυση της συνεργασίας και της διεθνοποίησης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων (ΜΜΕ) στον τομέα της αγρο-βιομηχανίας

Ενημέρωση από την Αναπτυξιακή Ιονίων Νήσων (ΑΝ.ΙΟ.Ν.) –   ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ – ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Ο.Τ.Α Μαντζάρου 13, Τ.Κ […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *