Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
23 Μαρτίου 2023

ΠΣ-Μεγανήσι: Κατεδαφίζουν τις ξύλινες προβλήτες στην Κέρκυρα. Αναστολή και αδειοδότηση ζήτησε ο Γιώργος Καλλούδης

Στη συνεδρίαση του ΠΣΙΝ στο Μεγανήσι το Σάββατο 10 Οκτώβρη 2015:

Με αιτία την επανεκκίνηση  από τη κυβέρνηση  ενεργειών και συνεργείου για την ημικατεδάφιση των ξύλινων εξεδρών της Κέρκυρας,

Βάλαμε θέμα προ  Ημερήσιας Διάταξης και τελικά ψηφίστηκε ως θέμα και συζητήθηκε:

«Ενημέρωση για τις θέσεις της κυβέρνησης της Αθήνας,, και τις ενέργειες από τον Μάρτη 2015 μέχρι σήμερα της  διοίκησης της Περιφέρειας  Ι.Ν. για το μέγα θέμα της θαλασσινής Κέρκυρας, για τις ξύλινες εξέδρες και λήψη αποφάσεων για προστασία του πλούτου αυτού της Κέρκυρας και άλλων νησιών.»

Αποδείκτηκε ότι η Διοίκηση της εξουσίας ΣΥΡΙΖΑ-Γαλιατσάτου αλλά και η Διοίκηση του Δήμου από τον Μάρτη μέχρι σήμερα δεν έκαναν τίποτα. Ενώ τη διαδικασία κατεδάφισης επανεκίνησε για αύριο Δευτέρα ο Γραμματέας του Υπουργείου Εσωτερικών της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ κ. Πουλάκης.

Τελικά το Συμβούλιο, με αρνητική ψήφο του Αντιπεριφερειάρχη κ. Τσούκα, δέχτηκε τη πρότασή μας και απεφάσισε να επικαιροποιήσει την απόφαση του Μάρτη 2015, και ειδικότερα ζητά από τη κυβέρνηση άμεση Αναστολή κατεδάφισης των εξεδρών της Κέρκυρας, πλην δύο  ήδη κατεστραμμένων, και στην επόμενη συνεδρίαση θα εγκρίνει πρόταση νόμου –τροπολογίας για νέα διαδικασία αδειοδότησης, την οποία θα συντάξουν οι κ.κ. Καλούδης και Σαλβάνος.

ΕΠΤΑΝΗΣΙΑΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ

ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΩΝ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ             eptanisiaki anagennisi.com

Η  ΓΝΗΣΙΑ ΕΠΤΑΝΗΣΙΑΚΗ

 Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΠΟ ΤΑ ΑΘΗΝΑΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ- ΣΥΝΕΠΗΣ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ- ΔΥΝΑΜΗ.

«Mε λογισμό και τ΄όνειρο»

Διονύσιος Σολωμός

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights