Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
22 Οκτωβρίου 2021

Ψάχνουν το “μυστικό της επιτυχίας” στην εκλογή του Θανάση Καββαδά στην Λευκάδα

Στα γραφεία της Συγγρού θα βρεθεί αύριο αμέσως μετά την ορκωμοσία του ο Θανάσης Καββαδάς

Στην Αθήνα θα βρίσκεται αύριο  για την ορκωμοσία  ο νεοκλεγείς  βουλευτής Λευκάδας. Σύμφωνα με πληροφορίες μας αμέσως μετά θα επισκεφθεί τα γραφεία του κόμματος , όπου του ετοιμάζεται θερμή υποδοχή. Ενόψει των εκλογών για την αρχηγία του κόμματος   η   γνώμη του βουλευτή  Λευκάδας  που  αδιαμφισβήτητα  κατέχει την “συνταγή της επιτυχίας”    κρίνεται απολύτως απαραίτητη.

Είναι γνωστό πως οι σχέσεις του βουλευτή τόσο με τον  τ. πρόεδρο της ΝΔ  κ. Αντώνη Σαμαρά, τον υποψήφιο πρόεδρο κ. Βαγγέλη Μεϊμαράκη  αλλά και τον γραμματέα του κόμματος κ. Ανδρέα Παπαμιμίκο  είναι άψογες.

Εν τω μεταξύ ο βουλευτής Λευκάδας μέσω του περιβάλλοντός του αφήνει να διαρρεύσει ότι δεν προτίθεται τουλάχιστον άμεσα ν΄ ανοίξει θέμα διαδοχής του στο δημοτικό συμβούλιο της Λευκάδας, αφού θεωρεί ότι  η νέα βουλή λίγο νομοθετικό έργο θα έχει να παρουσιάσει κι επομένως δεν θα  χρειαστεί να “γράψει” απουσίες  στο δημοτικό συμβούλιο.

Η επίσημη δικαιολογία είναι ότι θα γνωρίζει καλύτερα κι από πρώτο χέρι τα προβλήματα της Λευκάδας ( αυτό κάπως σαν ντε ζαβού ακούγεται).

Και πως να μην έχει δίκιο , αφού οι προκάτοχοί του φρόντισαν τους εφαρμοστικούς νόμους του μνημονίου να τους  ψηφίσουν όλους μέσα στον Αύγουστο, επομένως το μόνο που μένει πλέον είναι να τους εφαρμόσουν με απλές υπουργικές αποφάσεις!

φωτο: prismaradio.gr

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *