Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
15 Αυγούστου 2022

Ένταση, διαξιφισμοί και προσπάθεια προπηλακισμού του δημάρχου στο τέλος της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου Μεγανησίου

Με αφορμή το ζήτημα της έγκρισης των εξόδων για την πυρασφάλεια

Αναλυτικό πίνακα των εξόδων για την πυρασφάλεια απαίτησε η αντιπολίτευση όταν εισηγούμενος ο δήμαρχος το θέμα ζήτησε την ψήφο του δημοτικού συμβουλίου. Η ένταση κορυφώθηκε όταν ο  δημοτικός σύμβουλος της συμπολίτευσης  Γιώργος Αργύρης απείλησε με προσφυγή στον εισαγγελέα εάν πληρωθούν άνθρωποι και κοπεί ένταλμα , απειλή που προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση του δημάρχου που απευθυνόμενος προς τον δημοτικό σύμβουλο  της παράταξής του ανέφερε αυτολεξή :

-Να πας και ναρθεις να μας πεις και τ΄άλλα. Θα ΄ρθει  η ώρα σου.

Εισπράτοντας την απάντηση από τον δημοτικό του σύμβουλο :

– ότι ώρα θες κι όταν γουστάρεις.

Και παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των υπολοίπων συμβούλων να διακοπεί η αντιπαράθεση ο δήμαρχος Μεγανησίου συνέχισε:

-Μην βιάζεσαι, μην βιάζεσαι , κοντεύει… κοντεύει..

Βίντεο(3:00)

Η ένταση συνεχίστηκε για λίγα ακόμα λεπτά εντός της αιθούσης  και με την λήξη της συνεδρίασης  κι εκτός αιθούσης ο δήμαρχος Μεγανησίου δέχθηκε φραστική επίθεση  από δημότη που κινήθηκε κι απειλητικά εναντίον του για το θέμα της φωτιάς στο σκουπιδότοπο.

Από την συνεδρίαση δεν έλειψε  ως θέμα (ως είθιστε πλέον)  και το meganisinews   που τείνει ακόμα και χωρίς φυσική παρουσία  στο δημοτικό συμβούλιο, να    “στοιχειώνει”   όλες τις τελευταίες συνεδριάσεις,  ως κύρια πηγή του κακού  για την ομάδα της αντιπολίτευσης.

Τους ευχαριστούμε για την διαφήμιση !

0 Shares

Σχετικά άρθρα

1 Σχόλιο

  1. Το ζήτημα της διαχείρησης των σκουπιδιών στο Μεγανήσι,που συζητήθηκε Τετάρτη και Οκτώβρη ,με μηδενική παρουσία δημοτών,είναι ένα σοβαρό ατόπημα,της δημοτικής αρχής.
    Δεν σεβάστηκε τις υπογραφές διαμαρτυρίας των δεκάδων συμπατριωτών μας,για το θέμα αυτό.
    Ο κος Δήμαρχος καλά κάνει και ενημερώνει μέσω βιντεοσκοπήσεων τους ετεροδημότες ,αλλά κάποια στιγμή πρέπει και να τους ακούσει,όσο για τα αλλά περί ημερών και ωρών συνεδριάσεως του ΔΣ ,θα τα αναλύσουμε στο επόμενο ΔΣ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *