Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
25 Οκτωβρίου 2021

Tο μεθεπόμενο ΣαββατοΚύριακο το Περιφερειακό Συμβούλιο στο Μεγανήσι

Στον αυτοδιοικητικό χάρτη  μπαίνει για τα καλά το Μεγανήσι

Μετά την συνεδρίαση της ΠΕΔΙΝ κλείδωσε η ημερομηνία για την πρώτη συνεδρίαση Περιφερειακού Συμβουλίου  που αναμένεται να πραγματοποιηθεί  στο Μεγανήσι το μεθεπόμενο ΣαββατοΚύριακο  10 & 11  Οκτωβρίου 2015.

Η παρθενική συνεδρίαση  του Περιφερειακού Συμβουλίου στο νησί μας σηματοδοτεί την διαφορά πολιτικής αντίληψης  της νέας Περιφερειακής Αρχής κι   αποδεικνύει εμπράκτως το ενδιαφέρον της παράταξης ΑΝΑΣΑ  αλλά και προσωπικά  του Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων κ. Θοδωρή Γαλιατσάτου  για το Μεγανήσι, δίνοντας την καλύτερη απάντηση στους πρότινος επικριτές της.

Ο σχεδιασμός και η ιδέα ξεκίνησε από τον ίδιο τον Περιφερειάρχη και πραγματοποιήθηκε σε συνεννόηση με τον δήμαρχο Μεγανησίου κ. Παύλο Δάγλα ,όπου θ΄αναλάβει την φιλοξενία των Περιφερειακών Συμβούλων  και την υλικοτεχνική υποστήριξη της συνεδρίασης.

Πρόταση για διενέργεια Περιφερειακού Συμβουλίου στο Μεγανήσι είχε υποβάλει πάντως  παλιότερα κι ο επικεφαλής της παράταξης “Επτανησιακή Αναγέννηση”   κ. Γιώργος Καλούδης.

 

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Συμφωνία καταβολής ετήσιου τιμήματος 10ετούς διάρκειας από την επένδυση στον Σκορπιό παρουσιάζει το Πρώτο Θέμα – Διαψεύδει ο δήμος Μεγανησίου (upd)

“Θα παραχωρηθεί ποσό 50.000 ευρώ ετησίως από την έναρξη λειτουργίας της επένδυσης και για 10 έτη στους Δήμους Λευκάδας και […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *