Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
31 Ιουλίου 2021

Στην διαπλοκή, στο κατεστημμένο της διαφθοράς και τα ΜΜΕ , αποδίδει το χάσιμο της έδρας στην Λευκάδα

Κι εμείς δεν έχουμε παρά να συμφωνήσουμε 100% μαζί τους!

Δελτίο Τύπου ΣΥΡΙΖΑ Λευκάδας για τις εκλογές 

Ευχαριστούμε τους δημότες της Λευκάδας και του Μεγανησίου, που μας τίμησαν με την ψήφο τους, δείχνοντας έτσι την εμπιστοσύνη τους στο ΣΥΡΙΖΑ, το κόμμα της ελπίδας και της ανάπτυξης, το μόνο κόμμα που μπορεί να βγάλει τη χώρα από το τέλμα της ύφεσης.

Δώσαμε τη μάχη των εκλογών σε δύσκολες συνθήκες, πρωτόγνωρες για τα ελληνικά δεδομένα, στον απόηχο των απειλών της εξόδου της χώρας από το ευρώ και της χρηματοπιστωτικής ασφυξίας.

Στο εσωτερικό μέτωπο, βρεθήκαμε αντιμέτωποι με τα περισσότερα ΜΜΕ, με διαπλεκόμενα συμφέροντα, το κατεστημένο της διαφθοράς, που αισθάνθηκε να απειλείται από μια νίκη του ΣΥΡΙΖΑ, με τις παθογένειες δεκαετιών στη διοίκηση και στις υπηρεσίες, που ήταν δύσκολο έως αδύνατο να αντιμετωπιστούν άμεσα.

Μάχη που δυστυχώς το κόμμα δεν έδωσε ενωμένο, έχοντας ως συνέπεια να μην αποφύγουμε σε τοπικό επίπεδο το πισωγύρισμα, να μην εκλεγεί βουλευτής υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ στο νησί μας.
Την Κυριακή ο ελληνικός λαός έδωσε καθαρή εντολή.

Η δημοκρατία δικαιούται να γιορτάζει. Η Ελλάδα της προόδου δικαιούται να γιορτάζει. Η Ευρώπη της αλλαγής δικαιούται να γιορτάζει. Γιατί η ψήφος του ελληνικού λαού ανέτρεψε αντιδραστικούς υπολογισμούς και σχέδια. Έδωσε νέα πνοή στη μάχη για μια άλλη πορεία και μια άλλη προοπτική σε Ελλάδα και Ευρώπη.

ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΑΥΡΙΟ.

23/9/2015

ΣΥΡΙΖΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Με διαδικασίες express η σύνταξη του φακέλου Πρότυπων Περιβαλλοντικών Δεσμεύσεων για το μικρό ιχθυοτροφείο στην Λευκάδα

Υπό τον κίνδυνο απένταξης του έργου Στην απευθείας ανάθεση  παροχής υπηρεσιών σύνταξης πρότυπων περιβαλλοντικών δεσμεύσεων για το έργο :”Ανάπτυξη και […]

Π.Α.Σ.Ε.Β.Ε. και Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Λευκάδας: Ανοιχτή επιστολή για την κατάργηση της Κυριακάτικης αργίας

ΣΩΜΑΤΕΙΟ  ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ  ΕΒΕ (Π.Α.Σ.Ε.Β.Ε) ΛΕΥΚΑΔΑΣ Συνάδελφε Εργαζόμενε, Μικρέμπορε, Επαγγελματοβιοτέχνη – Καταναλωτή,   Την Κυριακή 3 Νοέμβρη […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *