Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
31 Ιουλίου 2021

Ιδού η Ρόδος κύριε Βουλευτά ! Κλείνει η γέφυρα της Λευκάδας !

Τελειώνει η  εξάμηνη παράταση  της προθεσμίας για την συντήρησή της

Η προγραμματισμένη συντήρηση θα έπρεπε ήδη να είχε γίνει μέχρι το τέλος Μαρτίου 2015 . Εν μέσω σφοδρών διενέξεων για την μεταφορά της αρμοδιότητας συντήρησής της από το Υπουργείο μεταφορών στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων αποφασίστηκε να  δοθεί  μικρή παράταση διάρκειας εξι μηνών ώστε να βρεθεί λύση .

Λύση μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί  αφού το Υπουργείο θεωρεί ότι έχει μεταβιβασθεί η αρμοδιότητα της συντήρησης στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων και η Περιφέρεια θεωρεί ότι η αρμοδιότητα ακόμα ανήκει στο Υπουργείο Μεταφορών και Υποδομών με άμεσο κίνδυνο η γέφυρα λόγω μη τηρήσεως  των   αναγκαίων πρωτοκόλλων συντηρήσεως να οδηγηθεί από τις αρμόδιες αρχές σε οριστικό κλείσιμο λόγω επικινδυνότητας.

Για το πρόβλημα εξ όσων τυγχάνει να γνωρίζουμε   είναι όλοι  ενήμεροι από την πολιτική ηγεσία,   αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί λύση, αφού πουθενά δεν έχει προβλεφθεί το αναγκαίο κονδύλιγια την συντήρησή της. Κι επειδή το θέμα  σέρνεται  στην κυριολεξία  επί τουλάχιστον ένα χρόνο , πολύ πιθανόν είναι να  ψάχνουμε λύση τελευταία στιγμή αφού πρώτα γίνουμε τηλεοπτικό υπερθέαμα!

Κύριε βουλευτά πριν καλά-καλά ορκισθείτε ,  κοιμηθήκατε την Κυριακή στα σύννεφα  δυστυχώς αναγκάζεστε  να ξυπνήσετε την Δευτέρα στην σκληρή  πραγματικότητα!

 

 

 

0 Shares

Σχετικά άρθρα

2 Σχόλια

    1. Ακόμα κι αν έβαζε διόδια όπως προτείνετε δεν θα ήταν δυνατό σ΄ένα μήνα να μαζέψει 1.000.000 ευρώ που χρειάζεται (κατ΄ελάχιστο) για συντήρηση η γέφυρα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *