Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
28 Σεπτεμβρίου 2021

Εκλογές ως μη γενόμενες με την μεγάλη ανατροπή στην Λευκάδα

Ο  Θανάσης Καββαδάς  νέος βουλευτής Λευκάδας

Την μεγάλη ανατροπή  στα Ιόνια αλλά και Πανελλαδικά , ανατρέποντας προγνωστκά, παράδοση  και δεδομένα, έκανε ο  νέος πλέον βουλευτής Λευκάδας  κ. Θανάσης Καββαδάς.

Με δεδομένο ότι  ανατροπές στον εκλογικό χάρτη της χώρας  σημειώθηκαν μόνο στα νησιά που δέχθηκαν μεγάλο κύμα προσφύγων, η περίπτωση της Λευκάδας χρίζει περαιτέρω σχολιασμών , όπου δεν θα  ν΄ αναπτύξουμε  παρότι ο πειρασμός είναι μεγάλος. Τα  “καμπανάκια”   ηχούν προς κάθε κατεύθυνση!

Ένα είναι βέβαιο ότι η  αλλαγή βουλευτή στο τιμόνι της Λευκάδας δεν έλυσε στο ελάχιστο τα μεγάλα προβλήματα που απασχολούν την Λευκάδα όπως το νοσοκομείο, η γέφυρα, τα σκουπίδια, την διεκδίκηση των αλυκών από το ΤΑΙΠΕΔ κτλ

Ο νέος βουλευτής έχει ν΄ αντιμετωπίσει μόνο προβλήματα  μέσα σ΄ένα  γενικότερο πολιτικό περιβάλλον που δεν τον ευνοεί καθόλου. Ελπίζουμε δύο  πράγματα:

α) να μην ενταχθεί σύντομα στην ομάδα του “ναι σε όλα”

β) να μην  οχυρωθεί πίσω από το επιχείρημα ότι κομματικά δεν ανήκει στην κυβέρνηση , αλλά να βγεί μπροστά  και να  διεκδικήσει

Θερμά συγχαρητήρια και καλή επιτυχία

 Ποιος είναι ο  Θανάσης Καββαδάς:

Γεννήθηκε το 1962 στο Κατωχώρι Λευκάδας .

Τελειώνοντας το λύκειο ακολούθησε σπουδές στη στρατιωτική κατεύθυνση (Σ.Τ.Υ.Α) από το 1981 έως το 1983 και κατόπιν υπηρέτησε σε θέσεις ευθύνης στην Πολεμική Αεροπορία έως το 2007 οπότε και αποστρατεύτηκε.

Όντας  ανήσυχο πνεύμα το 1987 δημιούργησε την επιχείρηση «ΕΜΠΟΡΙΟ ΠΟΤΩΝ ΚΑΒΒΑΔΑΣ» που δραστηριοποιείται στο νομό Λευκάδας και στην ευρύτερη περιοχή.

Από το 2007 έως το 2011 ήταν πρόεδρος της Ομάδας Μπάσκετ του νησιού «ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΟΣ». Στο διάστημα αυτό πέτυχε μαζί με τους συνεργάτες του η ομάδα να αναρριχηθεί  στην Α2 Εθνική κατηγορία καλαθοσφαίρισης.

Τον Ιούλιο του 2013 στις εκλογές ΕΠΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ-ΛΕΥΚΑΔΟΣ αναδείχθηκε και στους δύο νομούς (Πρεβέζης και Λευκάδας) και στο Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας πρώτος σε ψήφους και κατέχει τη θέση του Αντιπροέδρου της Ένωσης.

Στις Δημοτικές εκλογές του 2010 έθεσε για πρώτη φορά υποψηφιότητα ως δημοτικός σύμβουλος για το Δήμο της Λευκάδας και εξελέγη πρώτος σύμβουλος του ψηφοδελτίου που συμμετείχε.

Την περίοδο 2010-2014 διετέλεσε Αντιπρόεδρος  του Δημοτικού Συμβουλίου της Λευκάδας.

Στις Αυτοδιοικητικές εκλογές του 2014 οι πολίτες της Λευκάδας τον ανέδειξαν πρώτο σε ψήφους δημοτικό σύμβουλο  απ΄ όλους τους συνδυασμούς.

Είναι πατέρας δύο παιδιών του Γιάννη 27 ετών και της Εμμέλειας 21 ετών.

 

 

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *