Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
6 Ιουνίου 2023

Aνακοίνωση της ODYSSEAS MARINA S. A . σχετικά με την επίσκεψη της CCA Regatta στο Μεγανήσι

Αξιότιμοι συνδημότες
Έχουμε την χαρά να φιλοξενήσουμε στo Μεγανήσι για 1 βράδυ τον στόλο από 68 σκάφη ενός από τα πιο αξιοσέβαστα Yacht-Club των Η.Π.Α. του Cruising Club of America.

Το CCA οργανώνει ιστιοπλοϊκούς αγώνες για τα μέλη του, με ιδιόκτητα και επαγγελματικά σκάφη σε όλο τον κόσμο με διασημότερο από όλους και καθιερωμένο πλέον σε ετήσια βάση, τον αγώνα Bermuda με βάση το ομώνυμο νησί. Την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου τα σκάφη θα ελλιμενιστούν στην μαρίνα μας και θα ακολουθήσει μια μικρή γιορτή. Εν συνεχεία οι επισκέπτες θα διασκορπιστούν στο νησί.

Εχει δοθεί λίστα όλων των εστιατορίων στο Βαθύ, στο Κατωμέρι και στο Σπαρτοχώρι, σημείων ενδιαφέροντος όπως καφετέριες, μπαρ, καταστήματα, σουπερ μάρκετ και τοπογραφικά σημεία με τις εκκλησίες, τα μονοπάτια και τα σημεία με ξεχωριστή οπτική αξία.

Τα σκάφη θα μείνουν για 1 νύχτα, ενώ μερικά από αυτά μπορεί να επιλέξουν να μείνουν και για περισσότερες.

Εμείς από την πλευρά μας, θα κάνουμε όπως πάντα το καλύτερο δυνατό για την φιλοξενία των επισκεπτών, και είμαστε σίγουροι ότι το ίδιο θα πράξει και ο Δήμος, και οι επιχειρηματίες του νησιού.

Η παρουσία της regatta στο νησί μας, σε μια περίοδο που η κίνηση μειώνεται και ειδικά μετά από ένα δύσκολο καλοκαίρι, με την επερχόμενη εκλογική αναμέτρηση να έχει ήδη αποσταθεροποιήσει την κοινωνική ζωή της χώρας, μας δείχνει τον δρόμο για την μελλοντική στρατηγική που μπορούμε και θα έπρεπε να ακολουθήσουμε με σκοπό να αυξήσουμε την σεζόν, να διαφημίσουμε άμεσα το νησί μας και να βελτιώσουμε τις βασικές μας υποδομές και επιχειρηματική τοποθέτηση.

Ο θαλάσσιος τουρισμός είναι ο σημαντικότερος από τους πόρους εισροής κεφαλαίων με δομημένο μέλλον αφού η πρόσβαση στο νησί μας είναι περιορισμένη με τις υπόλοιπες μορφές συγκοινωνίας. Χρειάζεται στήριξη, οργάνωση και σοβαρές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.

Με εκτίμηση
Γιάννης Ανδριώτης

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Μας πήρανε χαμπάρι !!!(Αναν)

Κατόπιν   αιτήματος το meganisinews απαγορεύεται να δημοσιοποιεί φωτογραφία του δημάρχου Μεγανησίου Μετάταξη με υπογραφή Δημάρχου πριν μείνει χωρίς υπάλληλο το […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights