Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
1 Φεβρουαρίου 2023

Δήμαρχε απετάξου τον… “Σατανά” !

Νέα επίθεση από δημοτικούς συμβούλους της συμπολίτευσης  στο meganisinews , συνεπικουρούμενοι από τον  αρχηγό της αντιπολίτευσης κ. Στάθη Ζαβιτσάνο, ο οποίος  διαπίστωσε σε άρθρο μας πολιτικό εκβιασμό απομονώνοντας κατά το δοκούν λέξεις από το άρθρο. Γράφουμε λοιπόν:

…πολύ σύντομα θα «φωτογραφίσει»  σε ανοιχτή λαϊκή συγκέντρωση   συγκεκριμένα συμφέροντα σε κάθε δημοτικό σύμβουλο που διαφωνεί με την διαφανή, καθαρή, αξοκρατική και έντιμη διοίκηση που ακολουθεί από την ανάληψη των καθηκόντων του.

Μάλιστα για μία ακόμη φορά ο κ.Ζαβιτσάνος  απείλησε έμμεσα το site  , διαστρεβλώνοντας τα όσα αναφέρονται στο δημοσίευμα , λέγοντας πως είναι θέμα εισαγγελέα.

Κι ερωτάμαι τους δημοτικούς συμβούλους της συμπολίτευσης: Υπάρχει ανάμεσά σας κανένας δημοτικός σύμβουλος που διαφωνεί με την έντιμη, διαφανής κι αξιοκρατική στάση του δημάρχου Μεγανησίου; Αν ναι,  εδώ είμαστε και περιμένουμε τον εισαγγελέα.

“Πολιτικός  εκβιασμός”   κατά την γνώμη μας  στο Μεγανήσι συντελείται με μοναδικό θύμα το δήμαρχο Μεγανησίου κ.Παύλο  Δάγλα, όπου σε κάθε δημοτικό συμβούλιο βρίσκεται αντιμέτωπος με  “εσωτερική αντιπολίτευση” , όπως εύκολα διαπιστώνει ο κάθε δημότης από τα βίντεο των συνεδριάσεων.

Όλα τ΄ άλλα   περί εξάρτησης, περί υποβολής , περί μυστικοπάθειας , κρυφών αρθρογράφων και δεν ξέρουμε τι άλλο αποτελούν φθηνή προπαγάνδα.

 

 

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights