Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
15 Μαΐου 2021

Στις 11 Ιουνίου συνεδρίαση της ΠΕΔΙΝ στο Μεγανήσι (Αναν)

Έκλεισε η ημερομηνία  συνεδρίασης της ΠΕΔΙΝ στο Μεγανήσι για την Πέμπτη 11 Ιουνίου. Απ’ ότι πληροφορούμαστε στο “τραπέζι” πλέον έχει πέσει και η προταση διεξαγωγής και Περιφερειακού Συμβουλίου στο Μεγανήσι με αρκετούς υποστηρικτές κι ελπίζουν σε επιτυχή κατάληξη.

Η δημοτική αρχή φαίνεται ν΄αναβαθμίζει το Μεγανήσι , βάζοντας το για τα καλά στον αυτοδιοικητικό χάρτη.

29/5/2015 Στο Μεγανήσι η επόμενη συνεδρίαση της ΠΕΔΙΝ

Την Φιλοξενία των δημάρχων της Επτανήσου  αναμένεται ν΄ αναλάβει   ίσως και μέσα στο Καλοκαίρι , ο δήμαρχος Μεγανησίου κ. Παύλος Δάγλας. Πρόκειται ίσως για την μοναδική φορά στην αυτοδιοικητική ιστορία του νησιού που θα πραγματοποιηθεί  η συνεδρίαση της  ΠΕΔΙΝ  στο Μεγανήσι  όπου ο κ. Δάγλας φαίνεται  να δίνει ιδιαίτερη  βαρύτητα προετοιμάζοντας τα πάντα μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια , ώστε  η εμπειρία να μείνει αξέχαστη στους  φιλοξενούμενους δημάρχους.

Ας ευχηθούμε  η σημαντική αυτή  πρωτοβουλία του προεδρείου της ΠΕΔΙΝ, να γίνει η αρχή  για την φιλοξενία κι ενός Περιφερειακού Συμβουλίου στο νησί μας, ώστε να δοθεί η δυνατότητα και στους Μεγανησιώτες να παρακολουθήσουν  από κοντά μία τετοια συνεδρίαση.Παγιο  αίτημά μας ν΄αποκτήσουν και τα μικρά νησιά αντιπροσώπευση μέσω Περιφερειακών Συμβούλων που θα εκλέγονται υποχρεωτικά.

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *