Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
15 Σεπτεμβρίου 2019

Στις 11 Ιουνίου συνεδρίαση της ΠΕΔΙΝ στο Μεγανήσι (Αναν)

Έκλεισε η ημερομηνία  συνεδρίασης της ΠΕΔΙΝ στο Μεγανήσι για την Πέμπτη 11 Ιουνίου. Απ’ ότι πληροφορούμαστε στο “τραπέζι” πλέον έχει πέσει και η προταση διεξαγωγής και Περιφερειακού Συμβουλίου στο Μεγανήσι με αρκετούς υποστηρικτές κι ελπίζουν σε επιτυχή κατάληξη.

Η δημοτική αρχή φαίνεται ν΄αναβαθμίζει το Μεγανήσι , βάζοντας το για τα καλά στον αυτοδιοικητικό χάρτη.

29/5/2015 Στο Μεγανήσι η επόμενη συνεδρίαση της ΠΕΔΙΝ

Την Φιλοξενία των δημάρχων της Επτανήσου  αναμένεται ν΄ αναλάβει   ίσως και μέσα στο Καλοκαίρι , ο δήμαρχος Μεγανησίου κ. Παύλος Δάγλας. Πρόκειται ίσως για την μοναδική φορά στην αυτοδιοικητική ιστορία του νησιού που θα πραγματοποιηθεί  η συνεδρίαση της  ΠΕΔΙΝ  στο Μεγανήσι  όπου ο κ. Δάγλας φαίνεται  να δίνει ιδιαίτερη  βαρύτητα προετοιμάζοντας τα πάντα μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια , ώστε  η εμπειρία να μείνει αξέχαστη στους  φιλοξενούμενους δημάρχους.

Ας ευχηθούμε  η σημαντική αυτή  πρωτοβουλία του προεδρείου της ΠΕΔΙΝ, να γίνει η αρχή  για την φιλοξενία κι ενός Περιφερειακού Συμβουλίου στο νησί μας, ώστε να δοθεί η δυνατότητα και στους Μεγανησιώτες να παρακολουθήσουν  από κοντά μία τετοια συνεδρίαση.Παγιο  αίτημά μας ν΄αποκτήσουν και τα μικρά νησιά αντιπροσώπευση μέσω Περιφερειακών Συμβούλων που θα εκλέγονται υποχρεωτικά.

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Πρώτο crash-test της Πολιτικής Προστασίας στην Λευκάδα υπό την εποπτεία των νέων Αυτοδιοικητικών Αρχών

Σε ικανοποιητική ετοιμότητα βρήκε τον μηχανισμό Πολιτικής Προστασίας Περιφερειακής Ενότητας   Λευκάδας το τελευταίο κύμα κακοκαιρίας που «χτύπησε»  την Λευκάδα και το Μεγανήσι. […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *