Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
5 Ιουλίου 2022

O δήμος Λευκάδας για τον Πράσινο Ημιμαραθώνιο Δρόμο

Ο Δήμος Λευκάδας με χαρά «υποδέχεται» την Κυριακή, 17 Μαΐου 2015, τον 5ο Πράσινο Ημιμαραθώνιο Δρόμο. Πρόκειται για μια ιδιαίτερα επιτυχή διοργάνωση που έχει μετατραπεί πια σε θεσμός προβάλλοντας με τον καλύτερο τρόπο το νησί μας.

Στη διοργάνωση του αγώνα και στον Αθλητικό Σύλλογο Λευκάδας «Φίλανδρο», αρωγός στέκεται ο Δήμος μας διαθέτοντας για την πραγματοποίηση του σημαντικού αυτού αθλητικού γεγονότος ανθρώπινο δυναμικό, τεχνικά μέσα και το προϋπολογισμένο ποσό, στα μέτρα των οικονομικών του δυνατοτήτων.

Εκτιμώντας ότι πρόκειται για ένα γεγονός που συμβάλλει στην ανάπτυξη του αθλητισμού ως κοινωνικού και πολιτισμικού αγαθού προωθώντας παράλληλα την περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση και τον εθελοντισμό ως ενεργό συμμετοχή στην υγιή ανάπτυξη του τόπου μας, καλούμε τους δημότες να αγκαλιάσουν τη διοργάνωση, όπως ήδη έχουν κάνει τα προηγούμενα χρόνια.

Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 17 Μαΐου 2015, στις 9π.μ. Σημείο εκκίνησης είναι το πάρκο παραλίας για τον Ημιμαραθώνιο, τον αγώνα 10 χλμ και τον Λαϊκό Δρόμο Υγείας 5χλμ, ενώ για τον Αγώνα 1χλμ Δημοτικών είναι το Κλειστό. Αναλυτικές πληροφορίες στην ιστοσελίδα:  www.greenhalfmarathon.gr

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Ιδρύθηκε το Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα Ελλάδος από τον πρώην υφυπ. της κυβέρνησης Σαμαρά Νίκο Νικολόπουλο

Σημειώνεται δε ότι αρχικά πυρήνας  του “Χριστιανοδημοκρατικού Κινήματος” για την Αναγέννηση της χώρας και της παράταξης, δημιουργήθηκε στο νησί της […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *