Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
18 Νοεμβρίου 2018

Στάθης Ζαβιτσάνος: “Στήνουν τον δικό τους κύκλο…”

Προσφυγή κατά της απόφασης του δημάρχου Μεγανησίου κ. Παύλου Δάγλα για απευθείας ανάθεση της υποστήριξης των λογισμικών του δήμου από τον επικεφαλής της αντιπολίτευσης κ. Στάθη Ζαβιτσάνο, ο οποίος μας έκανε μέσω email  την παρακάτω δήλωση:

“Μακάρι να κάνω λάθος!  Όμως όλα με επιβεβαιώνουν καθημερινά….

 Τους κάλεσαν και εγκαταστάθηκαν στο Δήμο, αφού κολακεύουν  και ικανοποιούν  τα κατώτερα ένστικτα κάποιων!

  Με απ’ ευθείας ανάθεση Δημάρχου, αναλαμβάνουν την υποστήριξη των λογισμικών συστημάτων του Δήμου.  Χρειάστηκε, κατά την άποψή μας,  να ακολουθήσουν μια παράνομη  και βέβαια πολιτικά και ηθικά απαράδεκτη διαδικασία!  Ταυτόχρονα αρχίζουν να στήνουν το δικό τους κύκλο, προς το παρόν σε ότι έχει να κάνει με τα λογισμικά προγράμματα, τα λογιστικά και γενικότερα την οικονομική διαχείριση του Δήμου.  

ΔΕΝ θα μας οδηγήσουν σε ομαλές καταστάσεις όλα αυτά!

Εμείς το καταγγείλαμε,  προσφύγαμε κατά της απόφασης Δημάρχου και το επισημαίνουμε, αφού μέχρι στιγμής, εκτός από πολύ μεμονωμένες περιπτώσεις, φαίνεται να συναινεί σε όλα αυτά, το σύνολο της Δημοτικής  Αρχής.”

Δείτε το σκεπτικό   και το έγγραφο προσφυγής του κ. Στάθη Ζαβιτσάνου εδώ.

0 Shares

Σχετικά άρθρα

«Και με τη βούλα» αρχαιολογικός χώρος το «Πόδι» και τα ενάλια σπήλαια «Παπανικολής» και «Γιοβάνη» στο Μεγανήσι

Σύμφωνα με την Απόφ.ΥΠΠΟΑ/ΓΔΑΠΚ/ΔΙΠΚΑ/ΤΑΧ/Φ43/6636/3954/369/138/13.1.2014 (ΦΕΚ 28/ΑΑΠ/28.1.2014) αποφασίστηκε η κήρυξη-οριοθέτηση ως αρχαιολογικού χώρου της χερσονήσου «Πόδι», Δήμου Μεγανησίου για λόγους προστασίας […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *