Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
27 Ιανουαρίου 2023

Δεξιά στροφή ΣΥΡΙΖΑ-Γαλιατσάτου διαπιστώνει ο Καλούδης

ΑΠΟ ΤΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΙΧΘΥΟΤΡΟΦΕΙΑ

19-4-2015

Με αφορμή την αυριανή δίκη (η οποία μάλλον θα αναβληθεί)  26 αγωνιστών της ευρύτερης περιοχής Νησακίου, Συνιών, Γιμαρίου, Κασσιώπης που  αγωνίστηκαν να μη μολύνονται οι θάλασσες από τα ιχθυοτροφεία  και να μην υποστεί νέο πλήγμα από τις βρώμικες θάλασσες ο καλύτερος ποιοτικά τουρισμός που βρίσκεται στις βίλλες της περιοχής αυτής, ο κ.Φοντάνας Γιάννης, στο τέλος της συνεδρίασης με τηλεδιάσκεψη κατέθεσε ένα ψήφισμα μεσοβέζικο, που κρατούσε ίσες αποστάσεις μεταξύ καθαρής Κέρκυρας και ιχθυοπαραγωγών. Παρόμοιες μεσοβέζικες θέσεις περί της αναγκαιότητας των ιχθυοτροφείων ανέπτυξαν και άλλοι σύμβουλοι της κυβερνώσας παράταξης.

Ο τουρισμός της Κέρκυρας δεν σηκώνει άλλη μόλυνση, ρύπανση, βρωμιά των θαλασσών της Βορειοανατολικής, όπου υπάρχει σοβαρό πρόβλημα και για το οποίο συντελεστές είναι και άλλοι, όπως έχουμε ξανατονίσει: Τα ιχθυοτροφεία από Φτελιά μέχρι …., η μη βιολόγηση των λυμμάτων των Αγίων Σαράντα, το ιχθυοτροφείο από τον Βουθρωτό, τα λύμματα των Ιωαννίνων από τον Καλαμά.

Εμείς αντιταχθήκαμε σθεναρά, και δηλώσαμε ότι δεν το ψηφίζουμε, διότι στην ουσία ευνοεί τους ιχθυοτρόφους-ρυπαντές των καθαρών θαλασσών. Την ώρα που προωθούν με ορμόνες και τεχνητές τροφές τη τεχνητή αλιεία πολεμούν και διώκουν τη φυσική αλιεία από τη θάλασσα.

Για το λαό ίσως αποτελεί έκπληξη η δεξιά στροφή της παράταξης ΣΥΡΙΖΑ – Γαλιατσάτου. Τα ίδια και με τα Διεθνή Αεροδρόμια της Επτανήσου. Για όσους διάβαζαν τις ανακοινώσεις μας και μας πρόσεχαν τα τελευταία χρόνια,  δεν αποτελεί έκπληξη.

Τους χαρίζουμε μία φωτογραφία από το πλαγκτόν, (το είχαμε παρουσιάσει και στη συνεδρίαση του Ιούλιου 2014 στη Λευκάδα) τη μόλυνση και τη ρύπανση στη ΒόρειοΑνατολική ακτογραμμή και παραλίες της Κέρκυρας.

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights