Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
10 Δεκεμβρίου 2018

To αναψυκτήριο στο Φανάρι επανέρχεται σε Δημοτικό Συμβούλιο την Δευτέρα 6 Απριλίου

Επιστρέφει στο Δημοτικό Συμβούλιο  με πρωτοβουλία της αντιπολίτευσης το ζήτημα που έχει προκύψει με το ιδιοκτησιακό του αναψυκτήριου στο Φανάρι, ένα θέμα που ταλανίζει την πολιτική ζωή του Μεγανησίου από την στιγμή της ανέγερσή του μέχρι και σήμερα.

Δρομολογείται κι η αντικατάσταση του παραιτηθέντος  προέδρου της ΚΟΙΔΕΜ  Πολίτη  Νικολάου. Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστοί οι λόγοι της παραίτησής του.

Σίγουρα όμως προσθέτει ακόμα έναν πονοκέφαλο για τον δήμαρχο Μεγανησίου , μετά και την μίνι “ανταρσία” που εκδηλώθηκε εις βάρος του στο πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο . “Ρήγμα” που αντιλήφθηκε η παράταξη της αντιπολίτευσης του κ.Στάθη Ζαβιτσάνου και κινήθηκε δια ανακοινώσεως να το  διευρύνει, διαχωρίζοντας της παράταξη του  δημάρχου κ. Παύλου Δάγλα  σ΄εκείνους που σιωπηρά ενστερνίζονται τις θέσεις  της αντιπολίτευσης και στην  “υποστηρικτική”  ομάδα που κρατά τον δήμαρχο όρθιο κι αταλάντευτο στις προεκλογικές του δεσμεύσεις.

 


0 Shares

Σχετικά άρθρα

Το Ιόνιο Μουσικό Αρχείο στα σχολεία: Προτάθηκε η επέκταση του πεδίου δράσης και στο Μεγανήσι

Μια πολύ ενδιαφέρουσα δράση πολιτισμού, στο πλαίσιο του έργου Ιόνιο Μουσικό Αρχείο: Διάσωση μουσικής και πολιτιστικής κληρονομιάς μέσω ενός πλαισίου […]

Όλο το πρόγραμμα των αγώνων για τον ΠΑΣ Μεγανησίου για την σεζόν 2016-2017

1η αγωνιστική Ίωνες Λευκάδας-ΠΑΣ Μεγανησίου ΑΟ Μύτικα-Άρης Πρέβεζας Θύελλα Σινώπης-Αναγέννηση Τσουκαλάδων ΑΕΚ Αρχαγγέλου-Οδυσσέας Νυδριού ΠΑΣ Σφακιώτες-Ερμής Καναλίου Ρεπό: ΠΑΣ Παλιάμπελα […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *