Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
5 Οκτωβρίου 2022

Kόντρα Λιβιεράτου-Σταματέλλου στο χθεσινό συλλαλητήριο για το Νοσοκομείο Λευκάδας

Φραστικό επεισόδιο ανάμεσα στο μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Νίκο Λιβιεράτο και τον Πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου κ. Σταματέλο, πραγματοποιήθηκε χθες με αφορμή το συλλαλητήριο που πραγματοποιήθηκε από τον Σύλλογο Εργαζομένων του Νοσοκομείου Λευκάδας.
Ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου ανέφερε ότι ο κύριος Λιβιεράτος του παραπονέθηκε γιατί δεν έλαβε πρόσκληση ως μέλος του Ιατρικού Συλλόγου, με τον ίδιο να λέει ότι ούτε το Εργατικό Κέντρο έλαβε πρόσκληση και όλοι ενημερώθηκαν από το διαδίκτυο για το χθεσινό συλλαλητήριο.
Επίσης τους κατήγγειλε ότι είναι εναντίον της κυβέρνησης και ότι έτσι όπως διοργανώνουν τις κινητοποιήσεις θα παραμείνουν «τρεις και ο κούκος» όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, ο κύριος Σταματέλος.
Ο ίδιος του απάντησε ότι δεν βλέπουν μόνο το αποτέλεσμα αλλά και την αιτία που είναι η πολιτική ιδιωτικοποίησης της υγείας, με τον φετινό προϋπολογισμό να έχει σημαντικές μειώσεις στην υγεία, καθώς οι υποσχέσεις της κυβέρνησης δεν έχουν υλοποιηθεί, με τον κύριο Λιβιεράτο σύμφωνα πάντα με τον κ. Σταματέλο να τους αποκαλεί δεκανίκι της δεξιάς και να επικρατεί ένταση.
Τέλος ανέφερε ότι το Εργατικό Κέντρο συμπορεύεται με όποιον θέλει να παλέψει για τα ουσιαστικά προβλήματα της υγείας λέγοντας ότι η κυβέρνηση πρέπει να βάλει ως πρώτη προτεραιότητα την χρηματοδότηση της υγείας και όχι την αποπληρωμή των δανείων με τα ληστρικά επιτόκια.
«Τους έχει βάλει τα γυαλιά η κεντροδεξιά κυβέρνηση της Ισλανδίας που είπε σε όλους αυτούς τους τοκογλύφους ότι πρώτα θα πληρώνει μισθούς και συντάξεις θα δίνει χρήματα σε υγεία και παιδία, αντίθετα με εμάς που λέμε ότι θα εξοφλήσουμε το χρέος μας, ποιανού χρέος είναι του λαού είναι των εργαζομένων και αυτών που έχουν ανάγκη; Δεν μπορείς να λες ότι θα τα πληρώσω όλα και για την υγεία να μην δίνεις τίποτα. Δηλαδή πρέπει να πεθαίνει κόσμος;» ανέφερε.

ΠΗΓΗ: prisma951.gr

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Κατάσχουν το σπίτι ανάπηρου συνταξιούχου οικοδόμου στην Λευκάδα για οφειλές του προς την Εφορία

Σύμφωνα με  το Εργατικό Κέντρο Λευκάδας-Βόνιτσας: Η Εφορία Λευκάδας έχει αποστείλει ειδοποιητήριο κατάσχεσης για σπίτι 103 τ.μ. του Κ.Μ., συνταξιούχου ανάπηρου οικοδόμου […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.