Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
2 Οκτωβρίου 2022

Ο Σύλλογος Γυναικών Μεγανησίου για την πραγματοποιηθείσα Ημερίδα “Μοναξιά και δημιουργικότητα”

Ο Σύλλογος Γυναικών Μεγανησίου “Η ΗΛΑΚΑΤΗ” σε συνεργασία με το Νοσοκομείο Λευκάδας και το Κέντρο Ημέρας διοργάνωσε Ημερίδα με θέμα “ΜΟΝΑΞΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ” την Κυριακή 29 Μαρτίου 2015 στην αίθουσα πολιτισμού στο Σπαρτοχώρι.

Ήταν ένα πρόγραμμα του Υπουργείου Υγείας, της Διοίκησης 6ης Περιφέρειας Πελοποννήσου- Ιονίων Νήσων-Ηπείρου- Δυτικής Ελλάδας. Ομιλητές ήταν οι Κρίβας Ανδρέας, σύμβουλος ψυχικής υγείας,εισήγηση με θέμα “Δημιουργική Μοναξιά” προσωπική αφήγηση, Βιάζης Οδυσσέας-Αντώνης, παιδοψυχίατρος εισήγηση με θέμα “Εσωστρέφεια”, Σκαμνέλος Χρήστος, ψυχίατρος εισήγηση με θέμα “Μοναξιά και Δημιουργικότητα στην Ψύχωση” και Μανωλέσος Γεώργιος, ψυχίατρος, εισήγηση με θέμα “Μοναξιά στο Νησί”.
Οι παρευρισκόμενοι συμμετείχαν ενεργά στην Ημερίδα παραθέτοντας ερωτήματα στην επιστημονική ομάδα. Η Ημερίδα έκλεισε με μουσική και τραγούδι.
Θεωρούμε ότι ήταν μια επιτυχημένη εκδήλωση του Συλλόγου Γυναικών και ήταν μεγάλη μας τιμή και φέτος να φιλοξενήσουμε την εκλεκτή ομάδα Επιστημόνων.
Το συγκεκριμένο πρόγραμμα μας το πρότεινε ο Πρόεδρος των Νοσηλευτών και συντοπίτης μας Δάγλας Αριστείδης και τον ευχαριστούμε θερμά. Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Δήμαρχο κο Παύλο Δάγλα και τον Αντιδήμαρχο κο Θανάση Κονιδάρη για την παραχώρηση της Αίθουσας Πολιτισμού καθώς και το λεωφορείο για την μετακίνηση των φιλοξενουμένων μας από και προς το φέρρυ μποτ, ευχαριστούμε πολύ τους οδηγούς κο Αργυρό Σπύρο και κο Μαρκεζίνη Ανδρέα που εργάστηκαν εθελοντικά καθώς και τον κο Νίκο Ζαβιτσάνο και το βοηθό του Άννι για την τεχνική υποστήριξη. Τέλος να ευχαριστήσουμε τις κυρίες μέλη του Συλλόγου μας για τα υπέροχα γλυκίσματα που έφτιαξαν για τον μπουφέ της εκδήλωσης και όλους όσους παραβρέθηκαν.
ΤΟ Δ.Σ.
0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.