Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
16 Ιουνίου 2021

Νέο έγγραφο καθ΄οδόν προς τον δήμο Μεγανησίου για το αναψυκτήριο στο Φανάρι

Εκεί που μας χρωστάγανε  μας πήραν και το βόδι

Σύμφωνα με  πληροφορίες  μας χάνεται  πλέον οριστικά η όποια ελπίδα υπήρχε για την κυριότητα του αναψυκτήριου στο Φανάρι , αφού αμετάκλητα πλέον έχει μεταβιβασθεί στην ΕΤΑΔ ΑΕ, σύμφωνα με την Κτηματική Υπηρεσία του Δημοσίου

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΥ (ΕΤΑΔ Α.Ε.) είναι ανώνυμη εταιρεία με σκοπό τη διαχείριση, ανάπτυξη, εκμετάλλευση και αξιοποίηση της ιδιωτικής περιουσίας του Δημοσίου. Η Εταιρεία ανήκει κατά 100% στο Ελληνικό Δημόσιο και εποπτεύεται από το Υπουργείο Οικονομικών. Ειδικά για ακίνητα κυριότητας ΕΟΤ, εποπτεύεται και από το Υπουργείο Τουρισμού.

Η ΕΤΑΔ Α.Ε. διαχειρίζεται ένα χαρτοφυλάκιο ακινήτων το οποίο περιλαμβάνει 277 τουριστικά ακίνητα ανά την Ελλάδα, με σημαντική ποικιλία όπως τα πρώην Ξενοδοχεία Ξενία, Μαρίνες, Κάμπινγκ, Γκολφ, Χιονοδρομικά Κέντρα, Μουσεία, Σπήλαια, Τουριστικά Περίπτερα, Ιαματικές Πηγές αλλά και σημαντικού μεγέθους και προοπτικών εκτάσεις προς τουριστική αξιοποίηση, 12 Ολυμπιακά Ακίνητα, καθώς και 71.000 περίπου τίτλους ακινήτων της ιδιωτικής περιουσίας του ελληνικού Δημοσίου.

Μάλιστα εκτός του ότι χάνεται η κυριότητα του κτηρίου , φαίνεται να επιβαρύνεται κι ο προϋπολογισμός του δήμου Μεγανησίου με πρόστιμο της τάξεως των 16.000 ευρώ(χατιρικά!)  που αφορά παράνομη ανέγερση και  χρήση σε οικόπεδο της  Κτηματικής Υπηρεσίας του Δημοσίου.

 

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *