Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
1 Ιουνίου 2023

28 Mαρτίου ημέρα Αλληλεγγύης για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του δήμου Λευκάδας

Ημέρα Αλληλεγγύης για το Κοινωνικό Παντοπωλείο αποφασίστηκε σε σύσκεψη που έγινε στο Δημαρχείο Λευκάδας από την Επιτροπή Διαχείρισης, εθελοντές και εργαζόμενους στο Δήμο, ύστερα από πρόσκληση του αρμόδιου αντιδημάρχου Θανάση Περδικάρη.

Η συνάντηση με τους εθελοντές ήταν η επιβεβαίωση ότι η προσφορά είναι η δύναμή μας σ` αυτές τις δύσκολες στιγμές όπου πολλοί από τους συμπολίτες μας χρειάζονται τη στήριξή μας. Η ανταπόκριση ήταν μεγάλη και δημιουργεί ελπίδα για την προσπάθειά μας.

Ημέρα  Αλληλεγγύης λοιπόν  το Σάββατο  28  Μαρτίου.

Όλοι μαζί, εθελοντές, εργαζόμενοι στο Δήμο και αιρετοί θα βρεθούμε στα super market της Λευκάδας, δίνοντας την ευκαιρία σε συμπολίτες να προσφέρουν, για ακόμη μια φορά, ότι μικρό ή μεγάλο μπορούν σε οικονομικά αδύναμους συνανθρώπους μας και να ενημερωθούν για τις δράσεις του Κοινωνικού Παντοπωλείου, τις ανάγκες του, την σημαντική προσφορά του.

Όλοι  μαζί  ενωμένοι  αντιμετωπίζουμε  τις  δυσκολίες  που  βιώνουμε ως  κοινωνία  με  τη  δύναμη  της  συλλογικότητας.

Κανείς  μόνος  του  στην  κρίση!

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λευκάδας θα είναι ανοιχτό για προσφορές ΤΕΤΑΡΤΗ και ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ από 11.0013.00.

Για  ένταξη  στις εθελοντικές ομάδες, τις  δράσεις  του  Δημοτικού  Κοινωνικού Παντοπωλείου  και  προσφορές  επικοινωνήστε:                                                          2645360534 – 2645360511

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights