Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
23 Ιουλίου 2024

Σολδάτος προς Xαλικιά: “….ο χρόνος αρχίζει να μετράει εις βάρος σας”

Συνέχεια στην πολιτική αντιπαράθεση  –  “κόντρα”   του Αντιπεριφερειάρχη Θοδωρή Χαλικιά με τον τέως βουλευτή Λευκάδας Θοδωρή Σολδάτο . Ο  τ, Βουλευτής με νέο ΔΤ πετάει  “το μπαλάκι”  στον Θοδωρή Χαλικιά  αφήνοντας αιχμές για την  καθυστέρηση της επίμαχης   ΚΥΑ  επί των ημερών ΣΥΡΙΖΑ. Γράφει λοιπόν ο τέως Βουλευτής:

“Αγαπητέ κ. Αντιπεριφερειάρχη,

χαίρομαι που ξεκαθαρίζετε ότι δεν αναφερόσασταν στο πρόσωπό μου στο αρχικό δελτίο τύπου.

Ελπίζω να το κατανοήσουν και εκείνοι, οι οποίοι συνδέοντας την αναφορά σας στο θέμα της άμμου με το όνομά μου, δημιούργησαν σκοπίμως σύγχυση για μια ακόμη φορά.

Πάντως δεν ευθύνομαι για το γεγονός ότι δεν καταλάβατε πριν δυο μήνες, ότι η επιστραφείσα ΚΥΑ, ήταν αυτή που σταμάτησα εγώ, ώστε να μην εκποιηθεί η άμμος.

Τέλος επιτρέψτε μου να σημειώσω και το εξής:

Από τη στιγμή που ανακοίνωσα στο περιφερειακό συμβούλιο ότι το ζήτημα δρομολογήθηκε προς επίλυση, μέχρι τις 17 Δεκεμβρίου που είχαμε την 1η ψηφοφορία για την προεδρική εκλογή, πέρασε ένα δίμηνο χωρίς το θέμα να προλάβει πράγματι να ολοκληρωθεί. Προφανώς εξαιρώ την προεκλογική περίοδο από τον “ωφέλιμο” χρόνο.

Σε λίγες μέρες όμως συμπληρώνεται ένα δίμηνο από την 25η Ιανουαρίου, «…που το σκοτάδι άρχισε να φεύγει και η μέρα άρχισε να χαράζει», όπως γράφετε και ο χρόνος αρχίζει να μετράει εις βάρος σας για το θέμα της άμμου.

Μήπως εκτός της όποιας αναφοράς σας στο παρελθόν, πρέπει να μας πληροφορήσετε και πότε θα επιλυθεί το ζήτημα της άμμου οριστικά;”

Κατά την γνώμη μας ορθώς ο Αντιπεριφερειάρχης κ.  Θοδωρής Χαλικιάς   ενημέρωσε τους Λευκαδίτες για το  παιχνίδι που παίχτηκε αναφορικά με την άμμο και την διάθεσή της. Τώρα αν ενοχλήθηκε ο τέως βουλευτής μας αντί ν΄ αντιπαρατίθεται με τον  Αντιπεριφερειάρχη  πιο ορθά θα έπραττε εάν εξαντλούσε την ρητορική του ικανότητα  πείθοντας τους ομογάλακτους του στο κόμμα ότι υπάρχει θέμα ηγεσίας  στην παράταξή  του που κατρακυλάει στο ναδίρ της δημοτικότητάς της , κοντά στο 18%.

Τόσο στο θέμα της άμμου, στο θέμα της  υποστελέχωσης του Γενικού Νοσοκομείου Λευκάδας, στο θέμα τηςπαραχώρησης της γέφυρας στην ΠΙΝ,  στο θέμα του οικοπέδου των παλιών Αλυκών , υπήρξε κανονικό, κανονικότατο “άδειασμα” από την πολιτική ηγεσία της ΝΔ, πράγμα που αντιλήφθηκε και δεν κατέβηκε υποψήφιος στις πρόσφατες εκλογές.

Αρνούμαστε να πιστέψουμε ότι ο ίδιος   συντάσσεται με την άποψη( αναφέροντας σχετικά: …ο χρόνος αρχίζει να μετράει εις βάρος σας για το θέμα της άμμου.) του  Αντώνη Σαμαρά που “ποντάρισε”  στην  “αριστερή παρένθεση”  και σε μια ενδεχόμενη αποτυχία αντιμετώπισης των προβλημάτων στην κεντρική πολιτική σκηνή, ποντάροντας στην αποτυχία αντιμετώπισης των τοπικών ζητημάτων  από την  παρούσα πολιτική  τοπική ηγεσία.

Ακόμα  όμως  εάν  και  οι πιο δύσπιστοι δεχθούν  ότι θα εκπληρωθεί ένα τέτοιο ευφάνταστο σενάριο,   η κοινωνία θα προχωρήσει μπροστά δεν θα γυρίσει να κοιτάξει πίσω της.

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights