Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
12 Νοεμβρίου 2019

Equal Society. Πρόσκληση στην εκδήλωση «Η αξία του εθελοντισμού για την ενίσχυση της τοπικής κοινωνίας και ευάλωτων ομάδων»

Η Equal Society διοργανώνει την Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015 στις 7 το απόγευμα,  στο Πνευματικό Κέντρο Λευκάδας (παλιό δημαρχείο) εκδήλωση με θέμα: «Η αξία του εθελοντισμού για την ενίσχυση της τοπικής κοινωνίας και ευάλωτων ομάδων» .

Προσκαλεί εκπρόσωπους και μέλη εθελοντικών και πολιτιστικών φορέων  του νησιού καθώς, αλλά και κάθε πολίτη που θέλει να δραστηριοποιηθεί ενεργά σε δράσεις εθελοντικής προσφοράς.

Σας καλούμε σε μία συνάντηση ανοιχτού διαλόγου με σκοπό την ανταλλαγή ιδεών και τη συνεργασία των φορέων στα πλαίσια του προγράμματος της Equal Society «Βοηθώ το νησί μου».

Θα ακολουθήσει βράβευση εθελοντών από τον Αντιπεριφερειάρχη Λευκάδας, κ.Θεόδωρο Χαλικιά οι οποίοι παρείχαν υπηρεσίες πληροφόρησης στο τουριστικό περίπτερο της Λευκάδας (info kiosk) κατά την περασμένη καλοκαιρινή περίοδο .

Πληροφορίες στο γραφείο της Equal Society: Κεντρική πλατεία Λευκάδας, τηλέφωνο 26450 22578.

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αναβάλλονται τα σεμινάρια για την Επτανησιακή Διατροφή που είχαν προγραμματιστεί για την 1η Ιουλίου (αναν.)

28 Ιουνίου 2013 Λόγω απρόβλεπτου κωλύματος αναβάλλονται τα Σεμινάρια για την Επτανησιακή Διατροφή που ήταν προγραμματισμένα να ξεκινήσουν στη Ζάκυνθο […]

“Ελλάς το μεγαλείο σου” : Δύο εργολάβοι εκτελούσαν το ίδιο έργο, κατήγγειλε ο Περιφερειάρχης Ι.Ν στο ΠΣ

Δεν κινδυνεύει επ΄ουδενί  το έργο του Αγκυροβόλιου στην Βασιλική Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων: «Τα περί εύρωστης και ανθούσας Περιφέρειας επί ημερών […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *