Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
26 Ιουνίου 2019

Σύσκεψη στην Λευκάδα με θέμα την εξέλιξη του έργου διαπλάτυνσης του διαύλου

Στο πλαίσιο της ολοκληρωμένης ενημέρωσης και προγραμματισμού των έργων συνεχίζονται ο επαφές και οι συναντήσεις του περιφερειάρχη Ιονίων νήσων σε  όλες τις  περιφερειακές ενότητες της περιφέρειας, για τον έλεγχο της προόδου των έργων που εντάσσονται στο ΕΣΠΑ 2007-2013.

Ο δεύτερος κύκλος επαφών συνεχίστηκε  την Τρίτη στην Λευκάδα, όπου πραγματοποιήθηκε σύσκεψη υπό την προεδρεία του  περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων Θ. Γαλιατσάτου και με τη συμμετοχή του αντιπεριφερειάρχη Λευκάδος Θ Χαλικιά, του εκτελεστικού γραμματέα Π. Ζησιμάτου, εκπροσώπων  της διαχειριστικής αρχής και της γενικής διεύθυνσης αναπτυξιακού προγραμματισμού περιβάλλοντος και υποδομών  της ΠΙΝ.

Αντικείμενο της συνάντηση ήταν η πρόοδος του έργου διαπλάτυνση του διαύλου Λευκάδος, προϋπολογισμού 24.171.000 ευρώ ενώ στη σύσκεψη παρευρέθηκε  εκπρόσωπος της αναδόχου εταιρείας και ο σύμβουλος εκτέλεσης του έργου.

Κατά τη συνάντηση αντιμετωπίστηκε το σύνολο των ζητημάτων που έχουν να κάνουν με το συγκεκριμένο έργο και συμφωνήθηκε να ολοκληρωθεί έως το τέλος του 2015, με ρυθμούς απορρόφησης που θα αγγίζουν το 1 εκατ. ευρώ το μήνα.

Επίσης πραγματοποιήθηκε και σύσκεψη για τα έργα του ΕΣΠΑ 2007-2013 που εκτελεί ο δήμος Λευκάδας, παρουσία του δημάρχου της περιοχής Κ. Δρακονταειδή.

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Επιστολή του Σωματείου Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Λευκάδας στο βουλευτή του νομού Θεόδ. Σολδάτο. Τον καλούν να καταθέσει επίκαιρη ερώτηση στη Βουλή για τις «αξιολογήσεις»

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΝΟΜΟΥ ΛΕΥΚΑΔΑΣ Μέλος της Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α. ΑΝΤ. ΤΖΕΒΕΛΕΚΗ ΚΤΗΡΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗΡΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ Τηλ – Fax […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *