Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
1 Ιουνίου 2023

Κατανομή από ΥΠΕΣ χρημάτων για την μεταφορά μαθητών. Τα μικρότερα ποσά σε ΠΙΝ και ΠΕ Λευκάδας

Tην κατανομή ποσού 18.000.000,00€ στις Περιφέρειες της Χώρας από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους έτους 2015, για την κάλυψη δαπανών μεταφοράς μαθητών  ανακοίνωσε το  υπουργείο Εσωτερικών για το πρώτο τετράμηνο του 2014.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που αναφέρονται στο έγγραφο το ποσό των 688.000 ευρώ αντιστοιχούν για την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων για το πρώτο τετράμηνο του 2015 , το δεύτερο μικρότερο που δίνεται σε μια Περιφέρεια με της ιδιαιτερότητες της ΠΙΝ. Μάλιστα  στην ΠΕ  Λευκάδας το ποσό που αναλογεί ανέρχεται στο ύψος των 50.οοο ευρώ , το μικρότερο που δίνεται  πανελλαδικώς σε ΠΕ για μεταφορά μαθητών!

Τα δύο προαναφερόμενα ποσά  δεν φανερώνουν την ανικανότητα ή την έλλειψης ευαισθησίας των νέων αιρετών, αλλά αποτυπώνουν  κατά τον καλύτερο τρόπο την προσήλωση των προγενεστέρων στην σφιχτή δημοσιονομική πολιτική των μνημονίων (αφού βάσει των δικών τους στοιχείων γίνεται η κατανομή) ή ακόμα χειρότερα την οικονομική “ασφυξία”  της προηγούμενης κυβέρνησης στην  επιλογή των Επτανησίων  να αναδείξουν  στην Περιφέρειά τους την ΑΝΑΣΑ  και τον Θοδωρή Γαλιατσάτο.

δείτε το έγγραφο εδώ

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights