Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
13 Αυγούστου 2022

Αποφασισμένη και η νέα δημοτική αρχή στην δημιουργία νέου ελαιοτριβείου στο Μεγανήσι

Δεν έχει αλλάξει ο  σχεδιασμός και της νέας δημοτικής  αρχής ως προς την δημιουργία  νέου ελαιοτριβείου, αυτό  μας επιβεβαίωσε ο νέος δήμαρχος Μεγανησίου κ. Παύλος Δάγλας , σε  τηλεφωνική μας επικοινωνία νωρίς σήμερα το απόγευμα.

Ο δήμαρχος Μεγανησίου μας ενημέρωσε ότι σε εξέλιξη βρίσκονται εργασίες σύνδεσης του οικοπέδου όπου θα ανεγερθεί το κτήριο με την δημοτική οδό , αφού οι ιδιοκτήτες που συνορεύουν με αυτό συμφώνησαν στην παραχώρηση τμήματος του οικοπέδου τους για την κατασκευή δρόμου.

“Περιμένουμε και τις αλλαγές  στην λειτουργία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης  όπου εξήγγειλε ο νέος υπουργός Εσωτερικών κ. Ν. Βούτσης κι ελπίζουμε σ΄ένα νέο νομικό πλαίσιο  που θα μας επιτρέπει πιο εύκολα να παρέμβουμε προς όφελος των αγροτών μας. Σε κάθε περίπτωση εξετάζονται τρόποι ώστε να ξεπεραστούν όλα τα προβλήματα  που προέκυψαν  με την εμπλοκή  στην χρηματοδότηση του σημαντικού αυτού έργου για την τοπική  αγροτική οικονομία” , τόνισε.

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Επίσκεψη με ελικόπτερο σήμερα το πρωί στο Βαθύ Μεγανησίου του σχεδιαστή Pastoro Pitsikale

Διεθνής οίκος μόδας μεξικάνικων συμφερόντων επενδύει στο Μεγανήσι Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα της εταιρείας που ασχολείται με την δημιουργία,  την διαφήμιση […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *