Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
6 Ιουλίου 2022

Συγκέντρωση υποστήριξης στην διαπραγμάτευση της χώρας και στην Λευκάδα

Τη μάχη της διαπραγμάτευσης με το δικό τους τρόπο, δίνουν αυτή την ώρα, χιλιάδες έλληνες πολίτες ανά την Ελλάδα,  «ενάντια στους εκβιασμούς των δανειστών», με αφορμή την έκτακτη συνεδρίαση του Eurogroup. Κεντρικό σύνθημα της συγκέντρωσης είναι «Ανάσα αξιοπρέπειας σε όλη την Ελλάδα».

Το δικό της μήνυμα «Ανάσα αξιοπρέπειας στη Λευκάδα» και τη δική της συμμετοχή σε αυτόν τον πανελλαδικό αγώνα κατά  της  λιτότητας,  θέλησε να περάσει και η Λευκάδα με μία συμβολικού χαρακτήρα συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία της πόλης.

Στο δίχως πολιτικό χρώμα κάλεσμα, ανταποκρίθηκαν, οι αιρετοί του νησιού, πολιτικά πρόσωπα, καθώς και δεκάδες πολίτες. Οι χαμηλές όμως θερμοκρασίες, δεν εμπόδισαν την παραμονή  στην πλατεία που διήρκησε περίπου δύο ώρες.

Μεταξύ των παρευρισκόμενων, συναντήσαμε, το βουλευτή Λευκάδας Σταύρο Γρηγόρη, ο οποίος μας μετέδωσε ένα μήνυμα αισιοδοξίας για τη θετική έκβαση των διαπραγματεύσεων, το Δήμαρχο Λευκάδας Κώστα Δρακονταειδή, που φαινόταν επίσης αισιόδοξος, τον Αντιπεριφερειάρχη Θεόδωρο Χαλικιά, τον π. υποψήφιο Περιφερειακό Σύμβουλο του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Γαρύφαλλο, την π. υποψήφια βουλευτή με το ΣΥΡΙΖΑ Δάφνη Σφέτσα, τους Αντιδημάρχους Θαν. Περδικάρη και Μάρκο Νικητάκη, καθώς και τον εκπρόσωπο του κόμματος των οικολόγων Πράσινων στη Λευκάδα Μιχάλη Μαραγκάκη.

δείτε περισσότερες φωτογραφίες στο lefkadanews.com

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Συνάντηση του Υφυπουργού Υγείας κ. Αντώνη Μπέζα με αντιπροσωπεία Αντιδημάρχων μικρών νησιών που ανήκουν σε μεγαλύτερους νησιωτικούς Δήμους

Ο Υφυπουργός Υγείας κ. Αντώνης Μπέζας συναντήθηκε σήμερα με τους Αντιδημάρχους Νήσων, Καλάμου Λευκάδας κ. Φώτιο Σώλο, Κουφονησίων Κυκλάδων κα […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *