Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
15 Νοεμβρίου 2018

Δήλωση του Χρήστου Παπαδόπουλου για το εκλογικό αποτέλεσμα

Ο λαός μας έδωσε μια καθαρή νίκη στο ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές της 25ης Γενάρη με μεγάλη διαφορά από τη ΝΔ.

Είναι μια ιστορικής  σημασίας επιτυχία για την Αριστερά και τη χώρα μας.

Το μήνυμα αυτό προκαλεί επίσης χαρά και ελπίδες στους λαούς της Ευρώπης για το σταμάτημα της λιτότητας και τη συντριβή του νεοφιλελευθερισμού.

Συγχρόνως η νίκη αυτή δείχνει το δρόμο για την αποφασιστική εφαρμογή μέχρι τέλους του προγράμματός του  από τη νέα κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

Στη Λευκάδα ο ΣΥΡΙΖΑ  κέρδισε στις εκλογές και αυτό είναι μια σημαντική επιτυχία στην οποία συνέβαλαν αποφασιστικά τα μέλη και οι φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ με τη συμμετοχή τους στην προεκλογική καμπάνια.

Ευχαριστούμε τους πολίτες που μας υποστήριξαν στις εκλογές συμβάλλοντας στην πανελλαδική επιτυχία.

Ευχαριστώ, επίσης, όσους με τίμησαν με την ψήφο τους τιμώντας στο πρόσωπό μου  την κοινή μας αντίληψη  για τη συμμετοχή , την αξιοπρέπεια, τους αγώνες, τη σταθερή ριζοσπαστική πορεία της Αριστεράς.

 

Λευκάδα 26 Γενάρη 2015

Χρήστος  Παπαδόπουλος μέλος της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Πρόεδρος Επιμελητηρίου Λευκάδας Σωτήρης Σκιαδαρέσης: “Μετά τις γιορτές η απόφαση μου για το αν θα είμαι υποψήφιος για το Δήμο Λευκάδας”

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λευκάδας Σωτήρης Σκιαδαρέσης μίλησε στον Prisma 95,1 ανοίγοντας τα χαρτιά του όσον αφορά το ενδεχόμενο να […]

Απορρίφθηκε από την ΠΙΝ η αίτηση χρηματοδότησης της πράξης «Παρεμβάσεις αντιμετώπισης και πρόληψης πλημμυρικών φαινομένων στην περιοχή Βαρδανίων Δήμου Λευκάδας» 

Την απόρριψη της αίτησης χρηματοδότησης της πράξης Παρεμβάσεις αντιμετώπισης και πρόληψης πλημμυρικών φαινομένων στην περιοχή Βαρδανίων Δήμου Λευκάδαςμε κωδικό ΟΠΣ5010929 […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *