Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
21 Ιουνίου 2024

Στο σπίτι έστειλαν Παπανδρέου-Χρυσοχοΐδη.Φεύγουν οι Θεόδωρος Πάγκαλος, Αφροδίτη Αλ-Σαλέχ;

Χωρίς Παπανδρέου μένει η βουλή μετά από 90 χρόνια!

Εκτός πολιτικού σκηνικού έθεσαν οι πολίτες με την ψήφο τους το  Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών και τον αρχηγό του κ. Γιώργο Παπανδρέου. Ο πρώην πρωθυπουργός της χώρας   με δηλώσεις του δηλώνει πολιτικά   “παρόν”, απουσίας όμως ικανού αριθμού ψηφοφόρων  που θα του έδιναν εισιτήριο για την βουλή.

Εκτός βουλής άφησαν οι ψηφοφόροι και τον κ.  Μιχάλη  Χρυσοχοϊδη, αφού θεώρησαν ότι χρειάζονταν   τον απαραίτητο χρόνο για να “μελετήσει” επιτέλους το μνημόνιο που κατά δική του ομολογία δεν είχε αναγνώσει ικανοποιητικά προτού οδηγηθεί να το ψηφίσει.

Από την ΝΔ εκτός φαίνεται να μένουν οι Αργύρης Ντινόπουλος, Γιάννης Μιχελάκης αλλά και οι Μιχάλης  Κασσής , Τζαμτζής Ιορδάνης. Στην ομάδα του τελευταίου βρέθηκε αρκετές φορές  συνυπογράφοντας επερωτήσεις  και ο πρώην Βουλευτής Λευκάδας κ. Θοδωρής Σολδάτος.

Αγωνία κι ανησυχία  παρά την ικανοποίηση για το αποτέλεσμα εκφράζουν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο λόγος της αγωνίας  από ότι πληροφορούμαστε έχει να κάνει με το γεγονός εάν ο κ. Θεόδωρος Πάγκαλος θα εγκαταλείψει την χώρα, στερώντας την πατρίδα από τις πολύτιμες πολιτικές πρωτοβουλίες του, όπως αυτής της τελευταίας που εκφράστηκε, με την  έμπρακτη δια ψήφου στήριξής του στην κυβέρνηση της ΝΔ του κ. Αντώνη Σαμαρά. Μόνο και μόνο η ιδέα ότι θα στερηθεί η Ελλάδα τον εμπευστή της  περίφημης  “ποιητική αδεία”  φράσεως  “τα φάγαμε όλοι μαζί”,   έχει αναστατώσει τον ΣΥΡΙΖΑ!

Παρά την δύσκολη διαπραγμάτευση με τους ευρωπαίους εταίρους για τα ζητήματα του χρέους, η  ανησυχία  στα στελέχη και τους ψηφοφόρους  του ΣΥΡΙΖΑ έχει να κάνει με  την προαναγγελόμενη  πρόθεση και της κ. Αφροδίτης  Αλ-Σαλέχ  να εγκαταλείψει την χώρα και να εγκατασταθεί στο Παρίσι όπου θα αρχίσει την   “αντίσταση“.

 

 

 

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights