Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
28 Σεπτεμβρίου 2022

Δρομολογείται επιτέλους λύση για τον αγωγό ύδρευσης της Λευκάδας

Στην άμεση δρομολόγηση της επίλυσης του προβλήματος της διαρροής νερού στον αγωγό ύδρευσης της Λευκάδας ( στο ύψος του κολυμβητηρίου της Πρέβεζας) θα προχωρήσει ο Σύνδεσμος Υδρευσης του νησιού

Αυτό επεσήμανε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου και αντιδήμαρχος Λευκάδας Κώστας Σέρβος ο οποίος μαζί με τεχνικό κλιμάκιο επισκέφθηκε την Πρέβεζα προκειμένου να συμμετάσχει σε σύσκεψη με την διοίκηση του Συνδέσμου Υδρευσης Πρέβεζας-Φιλιππιάδας , τον Πρόεδρο Δημήτρη Αυδίκο και τον Αντιπρόεδρο Αχιλλέα Ρίζο.

Οπως τόνισε ο κ.Σέρβος η αποκατάσταση του προβλήματος το οποίο προκαλεί επί μήνες μεγάλες απώλειες νερού αποτέλεσε πρώτη προτεραιότητα τόσο για τον Σύνδεσμο όσο και την Δημοτική Αρχή της Λευκάδας και το αμέσως επόμενο διάστημα θα υπογραφεί η σύμβαση για την έναρξη των εργασιών.

Μάλιστα εκτός από το συγκεκριμένο σημείο θα γίνουν εργασίες και σε δύο ακόμη σημεία που παρουσιάζουν βλάβες, στο ύψος του Μύτικα και της Νικόπολης έτσι ώστε να ελαχιστοποιηθούν οι απώλειες νερού.

Την αμέριστη συμπαράσταση του Συνδέσμου Υδρευσης της Πρέβεζας στις εργασίες που θα πραγματοποιηθούν εξέφρασε ο κ. Αυδίκος επισημαίνοντας ότι το ενδιαφέρον της νέας Δημοτικής Αρχής της Λευκάδας για την διευθέτηση του ζητήματος ήταν μεγάλο.

Τόσο ο κ. Αυδίκος όσο και ο κ. Σέρβος καταλήγοντας ανέφεραν ότι η συνεργασία μεταξύ των δύο Συνδέσμων θα είναι συνεχής με στόχο την αναβάθμιση του Δικτύου και την παροχή όσο το δυνατόν καλύτερων υπηρεσιών προς τους Δημότες της Πρέβεζας και της Λευκάδας.

ΠΗΓΗ: atpreveza.gr

 

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Βρέθηκε λύση για τον γιατρό στη Νότια Λευκάδα, μετά από παρέμβαση του Προέδρου του Επιμελητηρίου Λευκάδας κ. Σωτ. Σκιαδαρέση (αναν.)

Πιο συγκεκριμένα, το πρόβλημα δημιουργήθηκε, όταν με εντολή του Χρήστου Αναγνωστόπουλου, ο οποίος εκτελεί χρέη Διευθυντή στο Κ.Υ. Βασιλικής σε […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.