Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
25 Απριλίου 2024

Γιώργος Καλούδης: “Bγάλανε τα παπαγαλάκια να σπείρουν πανικό για τις τράπεζες”

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΑΠΕΖΙΚΟΙ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ… ΜΑΖΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΨΕΙΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ!

ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΓΑΙΝΕΙ Ο ΠΑΝΙΚΟΣ ΑΦΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ!

ΟΙ ΜΟΝΕΣ ΟΥΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΛΗΡΩΜΗ ΕNΦΙΑ, ΦΟΡΩΝ, ΧΑΡΑΤΣΙΩΝ

Στο «κλαρί» έχουν βγει τα «παπαγαλάκια» Σαμαρά και Βενιζέλου προκειμένου να τρομοκρατήσουν για άλλη μια φορά τον κόσμο και κυρίως τους ηλικιωμένους ότι δήθεν κινδυνεύουν οι καταθέσεις τους λόγω της επικείμενης πολιτικής αλλαγής.

«Παπαγαλάκια» στην Αθήνα αλλά και στην Κέρκυρα προσπαθούν να μας πείσουν ότι κινδυνεύουν οι καταθέσεις μας γιατί από το τιμόνι της χώρας φεύγει ο Μαο-Αντώνης…!

Ακόμη και μεγαλοστέλεχος τραπεζικού υποκαταστήματος στην Κέρκυρα και υποψήφια με την ακροδεξιά οικονομική συμμορία Σαμαρά – Βενιζέλου δεν δίστασε, ενάντια στα εταιρικά συμφέροντα της τράπεζας που υπηρετεί, να μιλήσει από τηλεοράσεως για ουρές καταθετών που σπεύδουν να σηκώσουν τις καταθέσεις τους!

Δυστυχώς γι’ αυτούς ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΠΛΕΟΝ Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥΣ! Αποδείχθηκε στις Ευρωεκλογές αποδεικνύεται και τώρα. Οι μόνες ουρές που γίνονται στις τράπεζες είναι από τους συμπολίτες μας που έχουν να πληρώσουν τον ΕΝΦΙΑ, το φόρο εισοδήματος, τα αυξημένα τιμολόγια της ΔΕΗ και τα ποικιλώνυμα χαράτσια που οι ΣΑΜΑΡΑΣ – ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ – ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ φρόντισαν να «τρατάρουν»  τις ασθενείς ομάδες του πληθυσμού, τους εύκολους στόχους της ακροδεξιάς οικονομικής πολιτικής τους.

Ο Κερκυραϊκός Λαός ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΧΕΙ ΤΡΑΒΗΞΕΙ τα δυόμιση αυτά χρόνια της ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗΣ ΣΚΛΑΒΙΑΣ και θα τους το ανταποδώσει στην κάλπη την Κυριακή!

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Πόσο πιο χαμηλά !

Μας  “έκοψαν” από τους  αποδέκτες των email τους  από τον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ Απίστευτο κι όμως αληθινό, μπήκαν στην διαδικασία ν΄ […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights