Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
8 Δεκεμβρίου 2019

Δραστηριότητες υποψήφιου βουλευτή της ΝΔ, κ. Θανάση Καββαδά

Επισκέψεις Υποψηφίου Βουλευτή της Ν.Δ Θανάση Καββαδά σε:

-Αστυνομική Διεύθυνση Λευκάδας

-Τμήμα Τροχαίας-Τμήμα Τάξης-Τμήμα Ασφάλειας

-Λιμεναρχείο Λευκάδος

-Πυροσβεστική Υπηρεσία Λευκάδας

Ο υποψήφιος βουλευτής της Ν. Δ Θανάσης Καββαδάς επισκέφθηκε σήμερα την Αστυνομική Διεύθυνση Λευκάδας και είχε εκτενή συζήτηση με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Τσιρογιάννη Γεώργιο.
Στη συνάντηση αναπτύχθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Σώμα, με σοβαρότερο αυτό των κτηριακών εγκαταστάσεων όπου στεγάζεται η Διεύθυνση, που δε βοηθά στην εξυπηρέτηση πολιτών και επισκεπτών του Νησιού, ενώ ελλείψεις υπάρχουν σε υλικοτεχνική υποδομή και επιχειρησιακά μέσα.

Ακολούθως, ο κ. Καββαδάς επισκέφθηκε το Tμήμα της Τροχαίας Λευκάδος, όπου ο διοικητής κ. Επαμεινώντας Κατωπόδης τον ενημέρωσε για την πρωτοβουλία της Διεύθυνσης να παρέχει εκπαιδευτικά σεμινάρια στα σχολεία για θέματα οδικής συμπεριφοράς, ενώ χάριν στα μέτρα πρόληψης τροχαίων ατυχημάτων, το 2014 ήταν μηδενικά τα θανατηφόρα ατυχήματα στο Νησί.

Και με τους δύο επικεφαλής συζήτησαν το ζήτημα τήρησης της δημόσιας ασφάλειας. Εξαιρετικά ευχάριστο γεγονός είναι ότι η εγκληματικότητα στη Λευκάδα είναι σχεδόν μηδενική, χάριν των ενεργειών της Αστυνομίας, καθώς υψηλές είναι και οι επιδόσεις στην πάταξη εμπορίας Ναρκωτικών.

Από τη μεριά του ο  κ. Καββαδάς υπογράμμισε ότι «ο Έλληνας Αστυνομικός βρίσκεται πάντα στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος της ΝΔ και αποτελεί εγγύηση για την προστασία της δημόσιας τάξης. Προσωπικά, εάν εκλεγώ, είναι χρέος μου να καταβάλω κάθε προσπάθεια για να επιλυθούν προβλήματα, προκειμένου να συνεχίζετε απρόσκοπτοι το έργο σας, που είναι η ασφάλεια των πολιτών».

Στο Λιμεναρχείο ο κ. Καββαδάς είχε συνάντηση με τον Λιμενάρχη κ. Μελισουργάκη Εμμανουήλ, όπου συζητήθηκαν θέματα αρμοδιότητας της υπηρεσίας, τα προβλήματα στα επιχειρησιακά μέσα αλλά και το πρόβλημα στελέχωσης που θα προκύψει, λόγω μεταθέσεων προσωπικού με την Καλλικρατική  εφαρμογή. Αυτό έχει ως συνέπεια να δυσκολεύει τη θαλάσσια αστυνόμευση, ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες, δεδομένου ότι υπό την επιτήρηση του Λιμεναρχείου Λευκάδος είναι μια ευρεία θαλάσσια περιοχή με εκτεταμένη ακτογραμμή.

Στην Πυροσβεστική ο κ. Καββαδάς είχε μια σύντομη επικοινωνία με τον Υποδιοικητή κ. Γιάννο Βασίλη  και το προσωπικό του Σώματος.

Ο Υποψήφιος Βουλευτής ευχαρίστησε και τις δύο Υπηρεσίες για τη σημαντική τους συνεισφορά στην τοπική κοινωνία.

****************************************************************************************************************************

 


Επισκέψεις Υποψηφίου Βουλευτή της Ν.Δ Θανάση Καββαδά σε:

-Δήμο

-Περιφέρεια

Από το Δήμο Λευκάδας και τις υπηρεσίες του ξεκίνησε τις επισκέψεις στο πλαίσιο των προεκλογικών του επαφών ο υποψήφιος Βουλευτής της Ν.Δ Θανάσης Καββαδάς.

Ως άνθρωπος της Αυτοδιοίκησης στη συνάντηση που είχε με τον Δήμαρχο Λευκάδας κ. Κ. Δρακονταειδή συζήτησαν στην κατεύθυνση εξεύρεσης λύσεων των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο Δήμος.

Μεταξύ άλλων τους απασχόλησε η οριστική λύση των απορριμμάτων του Νησιού και η εξέλιξη των εργασιών στο μεγάλο αναπτυξιακό έργο της Νότιας Λευκάδας, το αγκυροβόλιο Βασιλικής, καθώς και για άλλα έργα υποδομών.

Συνάντηση είχε και με τον Αντιπεριφερειάρχη Λευκάδας κ. Θεόδωρο Χαλικιά κατά τη διάρκεια της οποίας συζητήθηκαν κρίσιμα ζητήματα, με βασικό αυτό της οριστικής απώλειας πόρων από το πρόγραμμα Leader και την ανάγκη αξιοποίησης μελλοντικών προγραμμάτων για αναπτυξιακά έργα υποδομών. Συζήτησαν επίσης και για την εξέλιξη των εργασιών στο έργο του Διαύλου, για την ανάγκη αναβάθμισης του οδικού δικτύου και για τα προβλήματα που έχουν προκύψει με την ΕΤΙΝ.

Ο κ. Καββαδάς δήλωσε μεταξύ άλλων ότι οι στόχοι και το έργο τόσο του Δήμου Λευκάδας όσο και της Περιφέρειας είναι ιδιαίτερα σημαντικά για τη Λευκάδα.

Από την πλευρά του είπε ότι έχει στόχο τη συνεργασία, ότι θα είναι πάντα δίπλα τους σε κάθε ζήτημα που απασχολεί τον Τόπο και ότι θα παλέψει με όλες του τις δυνάμεις σε περίπτωση εκλογής του για την προώθηση και επίλυση όλων των προβλημάτων του Νομού.  Όπως τόνισε χαρακτηριστικά και στους δύο, «η συνεργασία ανάμεσα στα θεσμικά όργανα  του Νομού Λευκάδας για τα κοινά θέματα που μας απασχολούν είναι απαραίτητη, ώστε να υπάρξει αποτέλεσμα».

Τόσο ο Δήμαρχος Λευκάδας κ. Κ. Δρακονταειδής όσο και ο Αντιπεριφερειάρχης Λευκάδας κ. Θ. Χαλικιάς ευχήθηκαν στον Θ. Καββαδά καλή επιτυχία στον αγώνα του. 
                               

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Στη Λευκάδα τα προκριματικά της τελικής φάσης του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κορασίδων

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης αποφάσισε ύστερα από πρόταση  του Δήμου Λευκάδας και του αρμόδιου Αντιδημάρχου Αθλητισμού-Εθελοντισμού  κ. Ευτυχίου Ζουριδάκη να […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *