Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
6 Δεκεμβρίου 2021

O Yποψήφιος Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Β΄ Αθήνας ο Λευκαδίτης Θοδωρής Κατωπόδης στον Prisma 95,1

Ο   επιστήμονας του CERN  Θοδωρής Κατωπόδης    επέστρεψε στην πατρίδα του από την Ελβετία όπου βρισκόταν,  για να δώσει την μάχη ώστε  από την επόμενη μέρα  να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις  για εκτοντάδες  νέους  επιστήμονες, παιδιά της Ελλάδας , να επιστρέψουν  στις εστίες του και να προσφέρουν  στον τόπο που μεγάλωσαν.

Μίλησε στο απογευματινό μαγκαζίνο του prisma 95.1 για τους νέους ανθρώπους της χώρας, για τους λόγους που συμμετέχει στην πολιτική και για τον το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ.

“Χρειαζόμαστε τους νέους ανθρώπους για να προχωρήσουμε μπροστά και μεγάλο βάρος της επόμενης μέρας των εκλογών θα πέσει στις πλάτες τους”.

“Συμμετέχω στην πολιτική όπως και πολλοί άλλοι νέοι άνθρωποι για όσα μας στέρησαν οι προηγούμενες κυβερνήσεις ώστε να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε μια πιο ανθρώπινη κατάσταση ζωής”.

“Ως ΣΥΡΙΖΑ δεσμευόμαστε απέναντι στον λαό. Δεν φοβόμαστε την δημοκρατία ούτε τις αποφάσεις του λαού”.

Λίγα λόγια για τον Θοδωρή Κατωπόδη: Ο Θοδωρής Κατωπόδης είναι μηχανολόγος μηχανικός, 28 ετών, και το 2012  εργάστηκε  στο CERN, ενεργό μέλος  της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ  Βύρωνα κι εκπρόσωπος των μεταναστών φοιτητών στην Ελλάδα. Κατάγεται από τo Mεγανήσι (Βαθύ) Λευκάδας και μας  επισκέπτεται  κάθε καλοκαίρι και  σε κάθε ευκαιρία.

Ακούστε όλη την συνέντευξη :

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Ο Κώστας Δρακονταειδής για την μετακίνηση του αγροτικού ιατρού ο οποίος κάλυπτε τις ανάγκες έξι χωριών της Ν. Λευκάδας

Είναι γνωστό το πρόβλημα που δημιουργήθηκε από την μετακίνηση του αγροτικού ιατρού ο οποίος κάλυπτε τις ανάγκες έξι χωριών της […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *