Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
5 Δεκεμβρίου 2021

Παρουσίαση υποψηφίων βουλευτών ΠΑΣΟΚ στη Λευκάδα

Στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πνευματικού Κέντρου Λευκάδας  πραγματοποιήθηκε σήμερα στη 13:00 το μεσημέρι  η παρουσίαση των υποψηφίων βουλευτών του ΠΑΣΟΚ στη Λευκάδα: Ιωάννη Λάζαρη, Νικόλαου Πεντεσπίτη και Σταύρου Σκλαβενίτη, για τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου.

Φίλοι και Φίλες

Η Δημοκρατική Παράταξη, το ΠΑΣΟΚ είναι ο τρίτος πόλος. Ο πόλος της κεντροαριστεράς, του προοδευτικού κέντρου της ευρωπαϊκής σοσιαλδημοκρατίας. Είναι το κόμμα που σε όλες της μεγάλες και δύσκολες στιγμές του έθνους έδωσε τη μάχη για το καλό του τόπου και πήρε κρίσιμες αποφάσεις.

Κάθε φορά που αυτή η Παράταξη βρέθηκε απομονωμένη εκτός εξελίξεων, ο τόπος είχε περιπέτειες και έφτασε σε ακραίες καταστάσεις. Χρειάζεται Εθνική συστράτευση, Εθνική συναίνεση.

Χρειάζεται ένα κεντρικό ρεύμα που θα συμπαρασύρει σε μια Εθνική στρατηγική όλες τις δυνάμεις του τόπου για να δικαιωθούν οι μεγάλες προσπάθειες που έχουν κάνει οι Ελληνίδες και οι Έλληνες τα τελευταία πέντε χρόνια.

Σ’ αυτή τη δύσκολη συγκυρία για τη Πατρίδα και την Παράταξη πήραμε την απόφαση να συμμετέχουμε στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στο νομό μας.

Μοναδικό μας κίνητρο η αγάπη για τον τόπο μας, διάθεση για προσφορά και χρέος απέναντι στην Δημοκρατική Παράταξη που ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ τόσα πολλά έχει προσφέρει στη Πατρίδα.

Μ’ αυτές τις σκέψεις απευθυνόμαστε σε όλους εσάς Λευκαδίτες και Λευκαδίτισσες σας ζητάμε την στήριξη σας.

Υποψήφιοι Βουλευτές

Ιωάννης Λάζαρης
Νικόλαος Πεντεσπίτης
Σταύρος Σκλαβενίτης

Οι τρεις υποψήφιοι Βουλευτές θα επισκευτούν σήμερα τον ΠΟΡΟ-ΦΤΕΡΝΟ-ΒΟΥΡΝΙΚΑ-ΣΥΒΡΟ, ενώ αύριο Τρίτη 13-01-2015 τα ΧΟΡΤΑΤΑ-ΑΘΑΝΙ-ΔΡΑΓΑΝΟ-ΚΟΜΗΛΙΟ-ΑΓΙΟΣ ΠΕΤΡΟΣ.

ΠΗΓΗ: lefkadatoday.gr

 

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Έθεσε εαυτόν εκτός ψηφοδελτίου του Σπύρου ο περιφερειακός σύμβουλος Γιάννης Μαλακάσης (αναν.) – Επιβεβαιώνεται ρεπορτάζ του meganisinews

Σε σύσκεψη τώρα η παράταξη  “Νέα Ιόνιος Πολιτεία” Σε παρέμβασή του ο Περιφερειακός Σύμβουλος και θεματικός Αντιπεριφερειάρχης  κ. Γιάννης Μαλακάσης […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *