Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
19 Απριλίου 2024

Yποψήφιος Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Β΄ Αθήνας ο Λευκαδίτης (Μεγανήσι) Θοδωρής Κατωπόδης

Ο   επιστήμονας του CERN  Θοδωρής Κατωπόδης    επέστρεψε στην πατρίδα του από την Ελβετία όπου βρισκόταν,  για να δώσει την μάχη ώστε  από την επόμενη μέρα  να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις  για εκτοντάδες  νέους  επιστήμονες, παιδιά της Ελλάδας , να επιστρέψουν  στις εστίες του και να προσφέρουν  στον τόπο που μεγάλωσαν.

Δήλωσε πρόσφατα σε εκδήλωση  εγκαινίων των νέων γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ στην Γλυφάδα (περιοχή της εκλογικής περιφέρειας  Β΄Αθηνών):

” Είναι τιμή μου να συμπεριλαμβάνομαι στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ της Β’ Αθηνών, ευχαριστούμε πολύ και το κόμμα και την νεολαία  γιατί δίνει την δυνατότητα σε νέους ανθρώπους να  συμμετέχουν και να παίρνουν αποφάσεις για το μέλλον τους.

Είναι τιμή μου να εκπροσωπώ τους Έλληνες  μετανάστες, τους ανέργους, τον κόσμο δηλαδή που έχει αποκλείσει και εξαθλιώσει η κυβέρνηση Σαμαρά και του Βενιζέλου , οι κυβερνήσεις των μνημονίων, που υποβάθμισαν τα πανεπιστήμια , που υποβάθμισαν την έρευνα, τα σχολεία, κι αυτή την στιγμή ανάγκασαν χιλιάδες νέους ν΄αναζητήσουν εργασία  φεύγοντας στο εξωτερικό. Στις 25 Γενάρη  θ΄αλλάξει σελίδα, στις 25 Γενάρη βάζουμε ως στόχο να έχουμε αυτοδύναμη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ .

Είναι απαράδεκτο  σε 100.000 νέους ψηφοφόρους και 130.000 Έλληνες μετανάστες να τους στερούν το δικαίωμα ψήφου, πρέπει να ψηφίσουν κι όχι μόνο να ψηφίσουν αλλά να επιστρέψουν ώστε όλοι μαζί να συμβάλλουν για την παραγωγική ανασυγκρότηση της Ελλάδας”

Λίγα λόγια για τον Θοδωρή Κατωπόδη: Ο Θοδωρής Κατωπόδης είναι μηχανολόγος μηχανικός, 28 ετών, και το 2012  εργάστηκε  στο CERN, ενεργό μέλος  της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ  Βύρωνα κι εκπρόσωπος των μεταναστών φοιτητών στην Ελλάδα. Κατάγεται από τo Mεγανήσι (Βαθύ) Λευκάδας και μας  επισκέπτεται  κάθε καλοκαίρι και  σε κάθε ευκαιρία.

δείτε σχετικά:  Θοδωρής Κατωπόδης: Ένας νέος επιστήμονας στο CERN

 

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights