Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
24 Ιουνίου 2021

Υποψήφιος Βουλευτής Λευκάδας με την ΝΔ, ο Θανάσης Καββαδάς

Φίλες και φίλοι,

Με απόλυτο αίσθημα ευθύνης και συνέπειας αποφάσισα να είμαι υποψήφιος βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία στις εθνικές εκλογές που θα διεξαχθούν στις 25 Γενάρη. Πάντα επέλεγα να είμαι στην πρώτη γραμμή, ιδιαίτερα όταν οι καιροί είναι κρίσιμοι. Και οι επικείμενες εκλογές και γενικότερα η περίοδος που διανύουμε, δεν έχουν πλέον να κάνουν με απλά καθημερινά προβλήματα, αλλά με την ίδια τη ζωή και το μέλλον των Ελλήνων. Θέτω λοιπόν υποψηφιότητα, ζητώντας την εμπιστοσύνη σας στη βάση δύο αρχών: της αξιοπιστίας των λόγων και της αποτελεσματικότητας των έργων.

Ο χρόνος των 15 ημερών έως τις εκλογές είναι επαρκής για να κρίνουν οι πολίτες ποιος λέει την αλήθεια και μπορεί να κρατήσει τη χώρα σε σταθερή τροχιά εξόδου από την κρίση και ποιος χρησιμοποιεί πρακτικές παροχολογίας χωρίς αντίκρισμα απειλώντας να βάλει  τον τόπο σε νέες χειρότερες περιπέτειες.

Καλώ όλους τους συμπολίτες μου, να κλείσουν την πόρτα στο λαϊκισμό και να δώσουν αξία στις θυσίες που έκαναν τα προηγούμενα χρόνια, για να παραμείνει ο τόπος στο δρόμο προς μια πραγματική ευημερία.

Φίλες και φίλοι,  απευθύνομαι σε όλες και όλους εσάς και σας καλώ να γίνουμε συνοδοιπόροι σε αυτή την προσπάθεια στηρίζοντας την υποψηφιότητά μου για να δώσουμε τη σκληρή μάχη και να δούμε τον τόπο μας όπως πραγματικά του αξίζει.

                                                                                                Με εκτίμηση

Αθανάσιος Ι. Καββαδάς

Υποψήφιος Βουλευτής Νέας Δημοκρατίας Ν. Λευκάδος

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *