Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
24 Οκτωβρίου 2019

Συνωστισμός στη ΔΟΥ Λευκάδας για κατάθεση υποψηφιοτήτων

Κατέθεσε  παράβολο υποψηφιότητας ο μοναδικός Μεγανησιώτης υποψήφιος βουλευτής  Λευκάδας

Στη ΔΟΥ Λευκάδας προσήλθε σήμερα το πρωί ο υποψήφιος βουλευτής με το  ΚΙΔΗΣΟ του Γιώργου Παπανδρέου κ. Βησσαρίων Πολίτης συνοδευόμενος από τον τέως γραμματέα της ΝΕ του ΠΑΣΟΚ και νυν στέλεχος του νέου κόμματος κ. Βαγγέλη  Θεριανό.

Ο κ. Θεριανός  αποκάλυψε στο meganisinews ότι ετοιμάζεται και τρίτη υποψηφιότητα για το ψηφοδέλτιο του ΚΙΔΗΣΟ στην Λευκάδα μετά τον κ. Γιώργο Σκιαδαρέση για την οποία δεν ανέφερε όνομα. Όπως μας εξήγησε υπήρχε κάποιο κώλυμα  διότι  ο τρίτος υποψήφιος   κατείχε κάποια θέση και θα έπρεπε να παραιτηθεί. Έτσι δεν θα ήθελε ν΄ αναφερθεί  σ΄αυτόν αφού δεν ήταν σίγουρος εάν τελικά θα είχε αίσια κατάληξη.

Νωρίτερα με διαφορά μόλις λίγων λεπτών είχε καταθέσει παράβολο υποψηφιότητας ο υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ κ. Γιάννης Λάζαρης, ο οποίος κληθείς να σχολιάσει το γεγονός της διαίρεσης των νομαρχιακών σε όλη την χώρα και την δημιουργία του νέου κόμματος του Γιώργου Παπανδρέου δεν έκανε καμία δήλωση. Μαζί με τον κ. Γιάννη Λάζαρη  στο ίδιο ψηφοδέλτιο θα βρεθούν οι κύριοι  Νίκος Πεντεσπίτης και Σκλαβενίτης Σταύρος.

Εντούτοις  από την φωτογραφία  εύκολα κανείς διαπιστώνει ότι το ΚΙΔΗΣΟ εκτός από  τα εκατοντάδες στελέχη και  τους ψηφοφόρους που στέρησε από το ΠΑΣΟΚ(υπολογίζεται πανελλαδικά 3στους 4), μαζί του  πήρε και τον ήλιο, αφήνοντας παρακαταθήκη στο  ΠΑΣΟΚ,  τον Βενιζέλο και  τα χρέη!!!

Τώρα εμείς τι άλλο να προσθέσουμε αδέρφια, εκείνο που διαπιστώνεται όλοι μόνοι σας! Ζούμε ιστορικές στιγμές  κάθε λεπτό και κάθε ώρα :

Υποψήφιοι πέραν πάσης φαντασίας,  κομματικά δελτία τύπου  που έχουν αναλάβει τοπικές εφημερίδες,  εβδομαδιαίες κωλοτούμπες  υποψηφίων, 48ωρες ανατροπές  αποφάσεων, ανακοινώσεις, ανεβοκατέβασμα φωτογραφιών διαφόρων μεγεθών και συνθέσεων,  προβολές  διαφημίσεων  πριν τις επίσημες ανακοινώσεις των κομμάτων κτλ, κτλ

Κάποιοι φαίνεται να βιάζονται, έχοντας εντελώς  “άγνοια κινδύνου”. Άιντε παιδιά με την ευχή μας  ντου να “πάρετε την Πόλη” , μόνο που την επόμενη κιόλας των εκλογών,  η Ευρώπη  δεν θα σας  μοιράσει καραμέλες…

 

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *