Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
1 Οκτωβρίου 2022

Καταγγελία της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Λευκάδας για την απροκάλυπτη επέμβαση της αστυνομίας ενάντια στους αγωνιζόμενους εργαζόμενους του Ακτίου

Καταδικάζουμε και καταγγέλλουμε την απροκάλυπτη επέμβαση της αστυνομίας ενάντια στους αγωνιζόμενους εργαζόμενους του Ακτίου που έγινε χθες. Την ώρα που οι εργαζόμενοι πάλευαν για το αυτονόητο δικαίωμα στην εργασία με αξιοπρέπεια, η εργοδοσία με τις ευλογίες της  συγκυβέρνησης επέλεξε να δείξει το σκληρότερο πρόσωπο της. Την ώρα που ο Σαμαράς κατηγορούσε τον Τσίπρα ότι θα διαλύσει την Αστυνομία με το να την μετατρέψει σε υπηρεσία φιλική προς τον λαό, την ίδια στιγμή  δινόταν εντολή να καταστείλουν τον αγώνα των εργαζομένων του Ακτίου υπενθυμίζοντας σε όλους το πως εννοούν οι κυβερνώντες τον ρόλο των σωμάτων ασφαλείας.

Χαιρετίζουμε τους εργαζομένους των διοδίων  καθώς και όλους των εργαζομένους που διεκδικούν τα αυτονόητα μέσα από τους αγώνες τους. Τους συμπαρασταθήκαμε και θα συνεχίσουμε να τους συμπαραστεκόμαστε εμπράκτως. Καλούμε και όλους τους άλλους πολίτες να τους συμπαρασταθούν, συμμετέχοντας στις κινητοποιήσεις που θα αποφασίσουν.

Θα τους διώξουμε. Δεν αξίζει ο λαός μας τέτοια αντιμετώπιση. Πρέπει να φύγουν τώρα. Είναι λαϊκή απαίτηση.

Λευκάδα 6-1-2015

Ν. Ε. ΣΥΡΙΖΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.