Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
24 Σεπτεμβρίου 2021

Δήμος Λευκάδας: Δημόσιος διάλογος για το Σχέδιο Κανονισμού Υπαίθριας Διαφήμισης

ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ

για το Σχέδιο κανονισμού Υπαίθριας Διαφήμισης

 Tο πρόβλημα των παράνομα τοποθετημένων υπαίθριων διαφημίσεων και επιγραφών, που βρίσκονται σε διάφορα σημεία του πολεοδομικού συγκροτήματος αλλά και των Δημοτικών Ενοτήτων, έχει ξεπεράσει κάθε όριο σε βάρος του αστικού και περιαστικού τοπίου και του δημοσίου χώρου, τα τελευταία χρόνια.

Κάντε “κλικ” στο εικονίδιο για να ανοίξετε και να διαβάσετε ή να αποθηκεύσετε το συνημμένο αρχείο στον ΗΥ σας

Θεωρούμε  ότι αποτελεί υποχρέωση όλων των φορέων, η προστασία και η ανάδειξη της αισθητικής της πόλης και του νησιού μας.

Ξεκινούμε μια συνδυασμένη προσπάθεια εξωραισμού του αστικού και περιαστικού περιβάλλοντος και προστασίας του δημόσιου χώρου.

Στα πλαίσια του δημοσίου διαλόγου που επιδιώκουμε για τις Κανονιστικές αποφάσεις που ως Δημοτική Αρχή θέλουμε, με βάση τις διατάξεις του άρθρου 79 του Ν. 3463/2006 «Κύρωση του Κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων» (ΦΕΚ 114/Α708.06.2006), να θεσπίσουμε, δίδουμε στη δημοσιότητα, Σχέδιο Κανονισμού Προβολής Ιδεών και Υπαίθριας Διαφήμισης.

Το σχέδιο του ανωτέρω Κανονισμού έχει αναρτηθεί στο site του Δήμου και στη διεύθυνση  http://www.lefkada.gov.gr.

Παρακαλούμε τις όποιες προτάσεις, επισημάνσεις, διορθώσεις ή προσθήκες, να αποστέλλονται γραπτώς στο Δήμο Λευκάδας (υπόψη του αρμοδίου αντιδημάρχου κ. Νικητάκη) ή ηλεκτρονικά στη διεύθυνση info@lefkada.gov.gr

Ευελπιστούμε, μέσα από ένα γόνιμο διάλογο, σε μια κοινή προσπάθεια Δήμου, φορέων και δημοτών, για την αισθητική βελτίωση της πόλης και των οικισμών μας.

 

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Απεργούν 13 και 14 Φλεβάρη οι εργαζόμενοι στις Προνοιακές Δομές του Ν. Λευκάδας

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ-ΔΗΜΟΣΙΟ  ΚΑΙ ΕΥΡΥΤΕΡΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΜΕΑ ΝΟΜΟΥ ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜΩΝ ΑΝΑΚΤΟΡΙΟΥ ΑΛΥΖΙΑΣ ΚΑΙ ΚΕΚΡΟΠΙΑΣ Οι εργαζόμενοι του Νομού […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *