Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
10 Δεκεμβρίου 2023

Και η δημοσιογράφος της Αυγής Δάφνη Σφέτσα, υποψήφια για το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στη Λευκάδα (αναν.)

Oι επικρατέστεροι για το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στη Λευκάδα

“Δυνατά” ονόματα και “υπερπροσφορά” υποψηφίων

“Αέρα νίκης” και εγγύηση για την επόμενη μέρα των βουλευτικών εκλογών εμπνέουν τα πρόσωπα  που διεκδικούν τη βουλευτική έδρα στη Λευκάδα για λογαριασμό του ΣΥΡΙΖΑ. Όπως πληροφορούμαστε,  Λευκαδίτες με “βαριά”  βιογραφικά κι εγνωσμένης αξίας ετοιμάζονται να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στο λαό της Λευκάδας:

Δάφνη Σφέτσα: γεννήθηκε το 1984 στην Αθήνα και μεγάλωσε στον Άλιμο. Είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης. Εργάστηκε στην εφημερίδα Η Αυγή” ως πολιτική συντάκτρια (2008 – 2013) και σήμερα απασχολείται στον ευρύτερο χώρο της επικοινωνίας. Ήταν υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές του 2009. Ιδρυτικό μέλος του “ΑΝΩ-ΚΑΤΩ”. Είναι ανύπαντρη με δύο υπέροχους ανιψιούς! 

Γεράσιμος Γατζίας:  Δικηγόρος, εν ενεργεία πρόεδρος  Δικηγορικού Συλλόγου Λευκάδας *

Σταύρος Γρηγόρης: Γεννήθηκε στη Λευκάδα το 1954. Φοίτησε στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Μετά την αποφοίτηση του υπηρέτησε σαν Αγροτικός Ιατρός. Ειδικεύτηκε στην Παθολογία στην Πανεπιστημιακή Κλινική της Παθολογικής Φυσιολογίας  στην Αθήνα και το 1990 έλαβε το Διδακτορικό μου Δίπλωμα από την  Ιατρική Σχολή Αθηνών. Έχει λάβει μέρος σε πολλά Συνέδρια τόσο στην Ελλάδα όσο και στο Εξωτερικό. Το 2006 εκλέχτηκε Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Λευκάδας. Επί  12 χρόνια μετέχει στο Δ.Σ. του Ιατρικού Συλλόγου Λευκάδας, τα δε 3 τελευταία σαν Πρόεδρος. Είναι παντρεμένος με τη Φαρμακοποιό Βασιλική Προκόπη και έχουν έναν γιό το Γιώργο,  Μηχανολόγο-Αεροναυπηγό Μηχανικό. Eίναι  εν ενεργεία  περιφερειακός σύμβουλος με την  παράταξη ΑΝ.Α.Σ.Α

Παπαδόπουλος Χρήστος: Πολιτικός Μηχανικός ΕΜΠ. Ελεύθερος Επαγγελματίας. Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Λευκάδας (1990). Αναπλ. Νομαρχιακός Σύμβουλος, Αντιδήμαρχος Λευκάδας, Πρόεδρος της Τ.Ε.Δ.Κ. ν. Λευκάδας και εκπρόσωπος της στη Γ.Σ. της Κ.Ε.Δ.Κ.Ε. (1991-1994). Ιδρυτικό μέλος του συνδέσμου Τ.Ε.Δ.Κ. Ιονίων Νήσων (1991). Μέλος της Επιτροπής Παρακολούθησης του Περιφερειακού Προγράμματος Ιονίων (1994).  Υποψήφιος  Βουλευτής  του ενιαίου Συνασπισμού στην Λευκάδα, πρώην συντονιστής της Ν.Ε  του ΣΥΡΙΖΑ  Λευκάδας, μέλος  της  κεντρικής επιτροπής  του  ΣΥΡΙΖΑ.

Γιάννης Γαρύφαλλος:  Γεννήθηκε το 1977 στη Λευκάδα. Είναι Ιστορικός των Επιστημών & της Τεχνολογίας και στις μεταπτυχιακές του σπουδές ειδικεύτηκε στην Ιστορία των Δικτύων Ενέργειας και την Τεχνολογική & Ενεργειακή Πολιτική. Υπήρξε για τρία χρόνια υπότροφος εσωτερικού του ΙΚΥ. Είναι μέλος των διεθνών επιστημονικών ενώσεων SHOT, ToE και STEP. Είναι παντρεμένος με τη φιλόλογο Ευφροσύνη Λιαροπούλου και πατέρας δύο υπέροχων παιδιών, της Βάλιας και του Γιώργου. Επέστρεψε το 2011 στη Λευκάδα για να προσφέρει ένα καλύτερο περιβάλλον διαβίωσης στην οικογένειά του και από τότε εργάζεται εποχιακά στον τουριστικό τομέα. Από το 2011 είναι μέλος της Ν. Ε. Λευκάδας του ΣΥΡΙΖΑ και το Δεκέμβρη του 2013 αναδείχθηκε συντονιστής της Ν. Ε.  ΣΥΡΙΖΑ Λευκάδας. Ήταν υποψήφιος περιφερειακός  σύμβουλος με την ΑΝ.Α.ΣΑ

Φατούρου -Χαλκιοπούλου  Χριστίνα: Γεννήθηκε στην Λευκάδα. Σπούδασε γεωπονία και Διοίκηση Επιχειρήσεων. Υποψήφια βουλευτής του ΔΗΚΚΙ το 2004. Υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ το 2007 και το 2009. Επαγγελματίας στον Τουρισμό, έχει δύο κόρες την Αλίκη και την Έλενα.

Για τα βιογραφικά αντλήθηκαν πληροφορίες από το διαδίκτυο, ενδεχομένως είναι ελλιπής και πρέπει να συμπληρωθούν με αρκετά στοιχεία . Όλοι οι υποψήφιοι θεωρούμε ότι είναι ισάξιοι και καταξιωμένοι στην  κοινωνία της Λευκάδας  , η οποία θα έχει και την τελική κρίση. Η παραπάνω λίστα αποτελεί πρόσωπα για τα οποία έχουμε πληροφορίες ότι έχουν προταθεί ή έχουν εκφράσει πρόθεση υποψηφιότητας, ενδεχομένως να υπάρχουν και άλλα.

*  Ο κ. Γατζίας από αρχής  δεν έχει περισσότερα βιογραφικά  στοιχεία στο διαδίκτυο, ελπίζουμε  ότι θα μας  δοθεί η ευκαιρία  με αφορμή την υποψηφιότητα του να μάθουμε περισσότερα.

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights