Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
10 Δεκεμβρίου 2022

Αναγγελία προσλήψεων ιατρικού προσωπικού στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκάδας. “Καθρεφτάκια για ιθαγενείς” στο παρα-πέντε, υπό τον φόβο εθνικών εκλογών

Προσλήψεις-ασπιρίνες  στην κωματώδη κατάσταση της δημόσιας υγείας

Στην αναγγελία πρόσληψης εκατοντάδων επικουρικών ιατρών στα Νοσοκομεία όλης της χώρας μεταξύ αυτών και τεσσάρων επικουρικών ιατρών στο Γενικό  Νοσοκομείο Λευκάδας προχώρησε το Υπουργείο Υγείας.  Σύμφωνα με την προκήρυξη,   ένας καρδιολόγος, ένας παιδίατρος, ένας παθολόγος κι ένας ορθοπεδικός αναζητούνται για τριετή στελέχωση  του ΓΝΛ , όταν η Λευκάδα μόνο από τη διάλυση του ΠΕΔΥ έχει στερηθεί πολλαπλάσιο αριθμό ιατρών από την δημόσια υγεία.

Όσον αφορά το ΓΝΛ, ακόμα ένα περιστατικό έγινε γνωστό στην τοπική κοινωνία με παιδί που ακολούθησε την διαδρομή Λευκάδα-Γιάννενα-Πάτρα- Αθήνα για να βρει την κατάλληλη νοσοκομειακή περίθαλψη. Μάλιστα το περιστατικό -που ευτυχώς είχε ευνοϊκή εξέλιξη- αποδεικνύει περίτρανα ότι δεν τίθεται ζήτημα ιατρού για την  αντιμετώπιση κάποιων περιστατικών, αφού το παιδί είχε στο οικείο του περιβάλλον ιατρό και μάλιστα από τους καλούς, είναι ζήτημα καλής λειτουργίας  ενός σωστά στελεχωμένου και τεχνολογικά εξοπλισμένου νοσοκομείου.

Παραδοχή  που απέχει μακρά από την εγκληματικά υποβαθμισμένη στελέχωση και λειτουργία του Γενικού Νοσοκομείου Λευκάδας, όπως καταγγέλλουν και οι ίδιοι οι εργαζόμενοι.

Δείτε το έγγραφο εδώ.

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *